ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

05 Februar 2018

Premierno na FOX MOVIES februarja

Mogočni Oz, 3. februarja ob 22.00

Vsebina: Ko nepomembni čarovnik Oscar Diggs (James Franco) izpelje še eno od premnogih neumnosti, se znajde v fantastični deželi Oz, kjer se mora nekako spremeniti v velikega in mogočnega čarovnika in morda tudi v boljšega človeka.

 

 

 

 

 

 

Lemony Snicket: Zaporedje nesrečnih dogodkov, 4. februarja ob 22.00

Vsebina: Oglejte si napeto pustolovščino s tremi domiselnimi sirotami in pokvarjenim igralcem grofom Olafom, ki hlepi po njihovem velikem bogastvu.

 

 

 

 

 

 

Gladiator, 9. februarja ob 20.00

Vsebina: Film Gladiator je osvojil pet oskarjev. Oživil je zgodovinski žanr, poln mečevanj, in postal eden najbolj gledanih ter priznanih filmov desetletja. Russell Crowe je osvojil oskarja za vlogo, ki ga je povzdignila med filmske zvezdnike. Igra generala, ki mu družino umori pokvarjeni princ (nominiranec za oskarja Joaquin Phoenix). Odpravi se na brezupno nalogo, da bi se maščeval. Pred tisoči Rimljani se mora boriti v Koloseju. Film je režiral priznani filmski ustvarjalec Ridley Scott. Slavo starega Rima so ponovno oživeli s posebnimi učinki, ki so jim prinesli oskarja. Film je sodobna klasika.

 

 

Častnik in gentleman, 11. februarja ob 22.00

Vsebina: Vsake toliko posnamejo film, ki resnično prevzame in navduši gledalce. Eden takih je Častnik in gentleman, brezčasna zgodba o ljubezni, prijateljstvu in osebni rasti. Samotar Zack Mayo (Richard Gere) se vpiše v šolo za oficirje, da bi postal mornariški pilot. V trinajstih mučnih tednih se nauči, kako pomembni so disciplina, ljubezen in prijateljstvo. Louis Gossett, Jr. je bil nagrajen z oskarjem za odlično upodobitev inštruktorja, ki Zacka nauči, da noben človek ne uspe sam. Čeprav Gossett svari mladega častnika pred domačinkami, ki bodo naredile vse, da za moža ujamejo pilota, se Zack sčasoma zaljubi v eno (Debra Winger), medtem ko se njegov kolega, nepozaben lik, ki ga je upodobil David Keith, sooča s povsem drugačno usodo. Častnik in gentleman je privlačna in izpolnjujoča zgodba z ganljivimi prizori, ki se jih boste spominjali še dolgo po koncu filma. 

Gor in dol, 17. februarja ob 22.00

Vsebina: DJay je prevarant v Memphisu, ki večino dni preživi v parkiranem chevroletu in filozofira o življenju, medtem kot Nola (Taryn Manning) na zadnjem sedežu nudi spolne usluge. Kot zvodnik ni ravno najboljši, toda s spletkarjenjem lahko pride do česarkoli ali opetnajsti kogarkoli. Pri tem zasluži dovolj, da zadovoljno živi s tremi dekleti v skromni hiši. Vendar je DJay v krizi srednjih let. Sanja o tem, da bi postal priznani raper. Ko od lastnika kluba Arnela (Isaac Hayes) izve, da bo rapovski mogotec Skinny Black (Ludacris) v mestu, se DJay odloči posneti demo v upanju, da ga bo lahko dal Skinnyju. S pomočjo prijateljev in "družine" DJay pripravlja zvijačo življenja in vse okrog sebe spodbudi z zamislijo: "Vsi moramo imeti sanje."

Alica v čudežni deželi, 18. februarja ob 22.00

Vsebina: 19-letna Alice se vrne v čudaški svet, ki ga je prvič obiskala kot deklica. Spet se sreča s prijatelji iz otroštva: belim zajcem, Cepetinom in Cepetajen, gosenico, mišjo, mačko Režalko in Norim klobučarjem. Alice se odpravi na fantastično potovanje, da bi odkrila svojo pravo usodo.

 

 

 

 

 

Flashdance, 24. februarja ob 22.00

Vsebina: Glasba, ples, romanca, gamaše ... O kako dober občutek! Pripravite se na ponovno vznemirjenje, ko se Alex (Jennifer Beals) pogumno bori, da bo odložila varilni aparat, opustila plesanje ob drogu in se prebila na parket plesne šole. Flashdance, pop-kulturni fenomen iz 1980-ih je ponovno z nami še bolj bleščeč kot prej in s čisto novimi kratkimi dokumentarci o zgodovini, modi, glasbi in še marsičem. Flashdance, ki je dobil oskarja za najboljšo skladbo “Flashdance–What A Feeling,” je filmska uspešnica, ki je navdihovala generacije.

 

 

 

 

Babilon, 25. februarja ob 20.00   

Vsebina: Tragična nesreča ameriškega para v Maroku sproži verigo dogodkov, ki prizadenejo štiri družine z različnih koncev sveta. V prizadevanju, da bi premagali osamitev, strah in pregon vsi junaki spoznajo, da je družina tista, ki daje uteho. 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija