ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

05 Februar 2018

Premierno na FOX LIFE februarja

Klub srečnih ločenk, 1. in 2. sezona
Od 12. februarja od ponedeljka do petka ob 22.55
Premiera za kanal

V prvi igrani seriji Brava "Klub srečnih ločenk" spremljamo Abby McCarthy (Lisa Edelstein, "Zdravnikova vest"), pisateljico knjig za samopomoč in gurujko za vse družinske zadeve, ki osupne svet, ko razkrije, da je bilo njeno navidezno popolno življenje laž. Ko nekoč najljubše ameriško dekle javno prizna, da sta se z možem Jakom (Paul Adelstein, "Zasebna praksa") razšla, v karieri in zakonu bliskovito nazaduje. Zdaj se mora v življenju znajti kot samska ženska v štiridesetih, zato se Abby po nasvete raje obrne na nedavno ločene prijatelje kot na poročene. Ko se odpravi novim pustolovščinam naproti s prijateljicama Lylo (Janeane Garofalo, "Kruta resničnost") in Phoebe (Beau Garrett, "Zločinski um: Vedenje osumljencev"), se Abby znajde na poti samospoznavanja, ko se trudi rešiti kariero, vrniti v igro zmenkov in odkriti svojo novo identiteto samske ženske.

Igrajo:

Lisa Edelstein kot Abby McCarthy
Beau Garrett kot Phoebe
Necar Zadegan kot Delia
Paul Adelstein kot Jake 

Domača norišnica, 1., 2. in 3. sezona
Od 2. februarja od ponedeljka do petka ob 19.00

Premiera za regijo

V "Domači norišnici" najboljši prijateljici iz otroštva Maggie Caruso (Lennon Parham, “Parki in rekreacija”) in Emma Crawford (Jessica St. Clair, “Dekliščina”) doživita nešteto skupnih pustolovščin med odraščanjem v očarljivem kraju Pinebrook v Connecticutu. Ko Maggie odkrije, da ima njen mož Bruce (Brad Morris, “Iskanje prijatelja za konec sveta”) afero preko spleta, se Emma odpove uspešni poslovni karieri na Kitajskem, da bi ostala v domačem kraju in Maggie pomagala vzgajati otroka. Ko se pripravljata na rojstvo Maggiejinega prvega otroka in posledice konca zakona, se mora tudi Emma soočiti s preteklostjo, ko je pred 13 leti nenadoma odšla: s svojo prvo ljubeznijo in krajevnim policajem Markom (Keegan-Michael Key, “Key & Peele”), s konservativno mamo (Jane Kaczmarek, “Glavca”) in majhnim krajem, kjer se nikoli ni počutila lagodno.

Igrajo:

Lennon Parham kot Maggie Caruso
Jessica St. Clair kot Emma Crawford
Keegan-Michael Key kot Mark Rodriguez

 

Ameriški top model, 21. sezona
Od 9. februarja od ponedeljka do petka ob 15.15

Premiera za regijo

21. krog se začenja z dekleti in fanti, ki bi radi osvojili naslov ameriški top model. 31 tekmovalcev zažiga na modni brvi, da bi videli, kdo bo naredil najboljši sebek.

Igrajo:

Tyra Banks v vlogi sebe

 

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija