ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

05 Februar 2018

Premireno na FOX CRIME februarja

Bull, 2. sezona
Od 21. februarja ob sredah ob 22.00

Premiera za regijo

Genialen, samozavesten in očarljiv dr. Bull je mojster, ko je treba združiti psihologijo, intuicijo in vrhunsko tehnologijo, da bi ugotovil, kako razmišljajo porotniki, odvetniki in priče. Bull ima v svojem podjetju Trial Analysis Corporation zaposlene zavidljive strokovnjake, ki poskrbijo še za najmanjše podrobnosti primerov. V ekipi so bister nekdanji svak Benny Colón, odvetnik v vlogi branilca v igranih sojenih podjetja; Marissa Morgan, vrhunska strokovnjakinja za nevrolingvistiko z Ministrstva za domovinsko varnost; nekdanji detektiv pri newyorški policiji Danny James, odločen in zanesljiv preiskovalec v podjetju; vzvišena milenijska hekerica Cable McCrory, ki je zadolžena za zbiranje kiber podatkov; in Chunk Palmer, modno ozaveščeni stilist in nekdanji priljubljeni igralec ameriškega nogometa, ki poskrbi za zunanji videz strank na sojenju. Na napetih sojenjih dr. Bull, ki ima tri doktorate, skupaj z vrhunsko ekipo pripravlja zmagovalne strategije, ki prevesijo tehtnico pravice v korist njegovih strank.

Igrajo:

Michael Weatherly kot dr. Jason Bull
Freddy Rodriguez kot Benny Colon
Geneva Carr kot Marissa Morgan

 

 

Ugrabljena, 1. sezona
Od 1. februarja ob četrtkih ob 22.00

Premiera za kanal

Od izvršnega producenta Luca Bessona ("Ugrabljena", "Peti element") prihaja sodobni napeti triler, v katerem spremljamo izvirno zgodbo o mlajšem in bolj lačnem nekdanjem pripadniku Zelenih baretk Bryanu Millsu (Clive Standen, "Vikingi"), ki se sooča z osebno tragedijo, ki je pretresla njegov svet. Ko se bori, da bi premagal travmo po incidentu in se maščeval, Mills postane smrtonosni operativec Cie. Ta služba v njem prebudi zelo določene in zelo nevarne sposobnosti. V tridesetih letih je temu junaku usojeno, da postane Bryan Mills, kakršnega poznamo iz filmov "Ugrabljena".

 

Igrajo:

Clive Standen kot Bryan Mills
Jennifer Beals kot Christina Hart
Gaius Charles kot John

 

Komisar Dupin, 1. sezona
Od 2. februarja ob 22.00

Premiera za regijo

Za nekatere Bretanja pomeni konec sveta. Denimo za komisarja z oddelka za umore, Georgesa Dupina, ki so ga premestili tja iz Pariza. Ker je alergičen na ribe in se boji morja, se počuti kot, no, riba na suhem. Na srečo mu z očarljivostjo in toplino uspe streti lupino večine tihih Bretoncev in osvojiti nove sodelavce, šaljivca, začetnika in zanesljivo dekle Friday. Dupin je presenečen nad domiselnostjo umorov v Bretanji. Resnični in ponarejeni Gauguin odpeljeta Dupina nazaj v 19. stoletje ... Novinarka ugrizne v več, kot lahko prežveči o smrtonosni skrivnosti ... Na mirnem otoku bodo naredili vse, da tam preprečijo "počitniški raj" ... Ekscentrična nekdanja igralka najde truplo, ki izgine neznano kam ... Miti o potopljenem mestu v morju se zdijo povezani z umorom mladega para ... Vsaj veličastna razbrazdana pokrajina Bretanje je poživljajoče okolje za Dupinove pustolovščine!

Igrajo:

Pasquale Aleardi kot Georges Dupin
David Bennent kot Paul Daeron
Ludwig Blochberger kot Riwal

 

Preiskovalci na delu: NCIS , 7. sezona
Od 19. februarja od ponedeljka do četrtka ob 23.00

Premiera za kanal

Na začetku sedme sezone izjemno priljubljene serije se ekipa preiskovalcev še vedno sooča z igubo Zive (Cote de Pablo). Vodja ekipe Gibbs (Mark Harmon) zadolži Tonyja (Michael Weatherly) in McGeeja (Sean Murray), da najdeta njeno zamenjavo. Med drugimi zgodbami bomo v seriji spremljali fantovščino s tragičnim koncem; umor zdravnika, ki ga zagreši severnokorejski operativec; in kibernapad, ki mu sledi prekinitev električnega toka v vsem Washingtonu. Pauley Perrette (kot Abby Sciuto), David McCallum (kot Donald "Ducky" Mallard) in Rocky Carroll (kot direktor Leon Vance) so še vedno vodilna igralska zasedba serije.

Igrajo:

Mark Harmon kot Leroy Jethro Gibbs
Michael Weatherly kot Anthony DiNozzo
Cote de Pablo kot Ziva David


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija