ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

30 September 2018

Premierno na National Geographic v oktombru

Vroče latinskoameriške meje 1 (16x30)
Ponedeljek, 15. oktobra ob 22:55 (dve zaporedni epizodi)

Premiera oktobra

Latinska Amerika ima 35.000 kilometrov mej, ki geografsko omejujejo države. Predstavljajo tudi mejo med zakonitim in nezakonitim. Zelo tanko mejo, ki so jo številni pripravljeni prestopiti. Kljub temu se jim številni moški in ženske, od policistov do carinikov, zooperstavljajo na vsaki meji, da bi ustavili ljudi, ki poskušajo kršiti zakone.

      

 

Katastrofa v zraku 17B (4x60)
Ponedeljek, 1. oktobra ob 21:55

Premiera oktobra

Vedno, ko strmoglavi letalo, to pritegne pozornost vsega sveta. Pritegne pa tudi pozornost strokovnjakov, ki morajo ugotoviti, kaj se je zgodilo. Katastrofa v zraku 16 odkriva resnično ozadje najbolj znanih katastrof v letalstvu in vsaka epizoda vključuje izjave očividcev, neverjetne rekonstrukcije dogajanja, najsodobnejše računalniško izdelane slike in intervjuje s preiskovalci, ki so na koncu ugotovili, kaj je šlo narobe.

 

1. svetovna vojna: Tuneli smrti (1x60)
Četrtek, 25. oktobra ob 20:55

Premiera oktobra

December 1914. Po pet mesecev vojskovanja so se tako Nemci kot zavezniki vkopali v jarke, do katerih ni mogoče prodreti. Ker so se prisiljeni soočiti s tem obleganjem, so vojaki obudili staro orožje, ki so ga posodobili: mine, ki od spodaj razstreljujejo sovražnikove utrdbe ... Zdaj lahko prek razlag vrhunskih strokovnjakov, računalniško izdelanih slik, rekonstrukcij dogajanja in arhivskega gradiva odkrijete osupljive ogromne podzemne strukture iz prve svetovne vojne.

 

Strogo zaupno o mafiji (1x60)
Nedelja, 21. oktobra ob 21:55

Premiera oktobra

Nekateri ljudje so postali miti, prave ikone našega časa. Ampak ikona je že po sami definiciji nekdo, ki je zavit v tančice skrivnosti, ki je nedosegljiv in ki se ga ne da opredeliti. Strogo zaupno o mafiji pripoveduje zgodbo najstrašljivejšega in najokrutnejšega mafijskega šefa v zgodovini. Njegova podoba, ki so jo mediji in zdrava pamet obdelali in pogoltnili, je postopoma nadomestila resnično osebo za njo. Strogo zaupno o mafiji prodira v najbolj zasebne in skrite kotičke uma najmočnejših,  najvplivnejših, najbolj legendarnih in zloglasnih javnih osebnosti našega časa. V seriji se pogovajajo z ljudmi, ki so bili vpleteni v življenja teh oseb in ki so pripravljeni deliti z nami še neobjavljene, pristne in podrobne prikaze protagonista.

 

Hudobni tun: Sever proti jugu 5 (13x60)
Ponedeljek, 22. oktobra ob 20:55

Premiera oktobra

Sezona lova na modroplavute tune na območju Outer Banks ni bila še nikoli tako zahtevna. Strožji predpisi in manjše dodeljene kvote ulova ponovno razplamtijo napetosti med ribiči iz severa in juga. Potem ko je lani trikratne prvake, posadko Fishin Frenzy, pahnila s prestola posadka Reels of Fortune z juga, vse ladje iščejo najboljše mesto za lov rib. Ko smejo ujeti le eno ribo na dan, imajo vsi priložnost za zmago.

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija