ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

01 Junij 2018

Premierno na National Geographic u junija

Nacistične megagradnje: Ruska vojna (3 oddaje x 60 minut)
V četrtek 21. junija ob 22.55
Premiera v juniju

To je zgodba o Hitlerjevem poskusu pomora Rusov, da bi pridobil življenjski prostor za svojo nadrejeno arijsko raso. Vse od vstopa v Moskvo do srca Berlina je izvajal načrt popolnega uničenja, ki se je končal s padcem Tretjega rajha. Serija razkriva pretkano strategijo, vojaško tehnologijo in obrambne megagradnje, uporabljene v tej uničujoči vojni dveh velikanov.

 

Ruski ekstremni nogomet (60-minutna oddaja)
V soboto 2. junija ob 21.55
Premiera v juniju

Rusija je največja država na svetu in ima eno najbolj raznolikih populacij. Prepotovali smo obsežno in razgibano državo, da bi vam pokazali Rusijo, kakršne še niste videli: skozi prizmo nogometa. Od žog iz jelenjega usnja v ledeni Sibiriji do spretnih potez mladine v Sankt Peterburgu in nogometa na motociklih... To je Rusija v vsej svoji nogometni slavi.

 

Vinnie Jones: Vzdržljivost v Rusiji, kompilacija (3 oddaje x 60 minut)
V soboto 23. junija ob 21.55
Premiera v juniju

V tej kompilaciji serije Vinnie Jones: Vzdržljivost v Rusiji si bomo ogledali vrhunce napornega potovanja moškega po Rusiji, ki opravlja najzahtevnejša dela. Vinnie se preizkusi kot telesni stražar moskovske elite, kot ribič v ledenem Barentsovem morju in kot član enote proti divjemu lovu v divjinah Sibirije. Spotoma izkusi skrajnosti Rusije in njenih ljudi ter gledalcem omogoči vpogled v to izjemno državo.

 

Maradona zaupno (60-minutna oddaja)
V nedeljo 3. junija ob 20.55
Premiera v juniju

Nekateri ljudje so postali miti, resnične legende našega časa. Legenda je že po definiciji skrivnostna, nedosegljiva in neopredeljiva. V oddaji Maradona zaupno bomo spoznali zgodbo o Diegu Armandu Maradoni, največjem nogometašu vseh časov. Znan je po vsem svetu, ne le zaradi mojstrskih potez na nogometnem igrišču, temveč tudi po tem, da je prevzeten, neposreden in nevajen upoštevati pravila. Je mož z božanskim talentom, vendar raje, večino časa, kraljuje v peklu. V oddaji se bomo preko pripovedi tistih, ki so mu najbližji, in bogate zbirke materialov poglobili v najbolj kontroverzna in osupljiva leta njegove kariere. To je potovanje v najbolj zasebne in skrite plasti uma ene najvplivnejših, legendarnih in razvpitih javnih osebnosti vseh časov. Skozi zaupne intervjuje bomo spoznali še neobjavljen podroben portret slavnega nogometaša.

  


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija