ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

01 September 2018

Premierno na FOX v septembru

Trust S1
Od 5. septembra, vsako sredo ob 22:00
Premiera za kanal

Navdih za serijo Trust so resnični dogodki in govori o preizkušnjah in uspehih ene najbogatejših in najbolj nesrečnih ameriških družin, Gettyjevih. Prikazuje družinsko zgodovino, je saga o dinastiji in razkriva uničujočo moč denarja; TRUST raziskuje zapletene meddružinske odnose, naj bo družina bogata ali revna.

To je zgodba, ki se odvija v več sezonah in pokriva 20. stoletje, serija pa se začne leta 1973 z ugrabitvijo Johna Paula Gettyja III. (Harris Dickinson), dediča naftnega bogastva Gettyjevih, ki ga ugrabi italijanska mafija v Rimu. Njegovi ugrabitelji so računali na večmilijonsko odkupnino. Katera bogata družina ne bi plačala za vrnitev ljubljenega člana? Paulov dedek, J. Paul Getty starejši (Donald Sutherland), enigmatičen naftni mogotec in verjetno najbogatejši človek na svetu, se skriva v svoji tudorski graščini na angleškem podeželju obkrožen s haremom ljubic in udomačenim levom. Zelo zaposlen je. Paulov oče, J. Paul Getty mlajši (Michael Esper), v Londonu živi odsotno življenje in se ne oglaša na telefon. Ostane samo Paulova mati, Gail Getty (Hilary Swank), ki se mora pogajati z vedno bolj obupanimi ugrabitelji. Na žalost je brez prebite pare. TRUST sledi grozoviti izkušnji najstniškega vnuka z ugrabitelji, ki ne morejo razumeti, zakaj ugrabljenega nihče noče nazaj.

 Igrajo:

Donald Sutherland (J. Paul Getty starejši)
Hilary Swank (Gail Getty)
Harris Dickinson (J. Paul Getty III)
Michael Esper (J. Paul Getty mlajši)
Brendan Fraser (James Fletcher Chace)
Anna Chancellor (Penelope Kitson)
Luca Marinelli (Primo)
Charlotte Riley (Robina Lund)
Laura Bellini (Martine Zacher)
Sarah Bellini (Jutta Winkelmann)
Silas Carson (Bullimore)
Norbert Leo Butz (Gordon Getty)

 

Stotica S2
Od 4. septembra, Ponedeljek-petek ob 22:55
Premiera za kanal

V prvi sezoni Stotice se je človeštvo po 97 letih izgnanstva v vesolju vrnilo na zelo drugačno Zemljo … In odkrilo, da je človeška rasa nikoli ni popolnoma zapustila. Clarke se je znašla v prisiljeni vlogi vodje skupinice pogrešljivih najstniških prestopnikov, ki se na vsakem koraku sooča s smrtjo: v svetu, ki ga je preobrazilo jedrsko sevanje, s krutimi preživelimi na Zemlji, ki so ga nekako uspeli preživeti, in z lastnimi člani, kar je pri vsem še najhujše.

Igrajo:

ELIZA TAYLOR (Clarke Griffin)
PAIGE TURCO (Dr. Abby Griffin)
THOMAS McDONELL (Finn Collins)
BOB MORLEY (Bellamy Blake)
MARIE AVGEROPOULOS (Octavia Blake)
DEVON BOSTICK (Jasper Jordan)
LINDSEY MORGAN (Raven Reyes)
RICKY WHITTLE (Lincoln)
CHRISTOPHER LARKIN (Monty Green)
ter ISAIAH WASHINGTON (kancler Jaha)
in HENRY IAN CUSICK (Marcus Kane)

 

Stotica S3
Od 26. septembra, Ponedeljek-petek ob 22:55
Premiera za kanal

Begunci iz Stotice, ki so jih poslali na Zemljo, že dve sezoni bijejo vojno – najprej med sabo, potem s preživelimi z Zemlje in na koncu z goro Weather. Mnogi so tudi izgubili življenje. Vsi so izgubili svojo nedolžnost. Naučili so se, da v boju za preživetje ni junakov in zlobcev. So samo živi in mrtvi. Zdaj je vojne konec. Bitka z goro Weather je dobljena.

Zaporniki so se vrnili domov v navidezen mir; bodo lahko mir našli tudi v sebi po vsem, kar so morali pretrpeti, da so pobegnili? Je življenje več kot samo golo preživetje? Na žalost ne bodo dolgo živeli normalno in njihovo življenje se bo za vedno spremenilo, ko bodo stare in nove grožnje skušale njihovo zvestobo, jih pripeljale do roba zmožnosti in povzročile, da se bodo vprašali, kaj pomeni biti človek. Najprej so se borili za preživetje. Potem so se borili za prijatelje. Zdaj se bodo borili za človeštvo.

Igrajo:

ELIZA TAYLOR (Clarke Griffin)
PAIGE TURCO (Dr. Abby Griffin)
BOB MORLEY (Bellamy Blake)
MARIE AVGEROPOULOS (Octavia Blake)
DEVON BOSTICK (Jasper Jordan)
CHRISTOPHER LARKIN (Monty Green)
LINDSEY MORGAN (Raven Reyes)
RICKY WHITTLE (Lincoln)
RICHARD HARMON (John Murphy)
ter ISAIAH WASHINGTON (Thelonius Jaha)
in HENRY IAN CUSICK (Marcus Kane)

 

 

 

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija