ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

30 September 2018

Premierno na FOX v oktombru

Živi mrtveci S9
Od 8. oktobra, vsak ponedeljek ob 22:00

Premiera za Balkan

Zadnja sezona se je stopnjevala v čisto vojno; Rick Grimes in njegova skupina preživelih pa so se pomerili proti rešiteljem in njihovemu spletkarskemu vodji Neganu. Rick ima v rokah Neganovo življenje in čaka ga huda odločitev. S tem, ko se odloči Neganu prizanesti, spoštuje vrednote pokojnega sina Carla, z željo, da bi gradili za prihodnost, a to dejansko poskrbi za konflikte znotraj skupine.

Spremljali bomo preživele leto in pol po koncu vojne. Pod Rickovim trdnim vodstvom na novo gradijo civilizacijo. Skupnosti sodelujejo in vlada relativen mir. V preteklost se ozirajo, da bi ustvarili prihodnost, a svet, kakršnega so poznali, se hitro spreminja. Stavbe namreč razpadajo in nadzor prevzema narava. Tako se spreminja pokrajina, kar za preživele predstavlja nove izzive.

Čas mineva in skupnosti se soočajo z nepričakovanimi ovirami, nevarnostmi, a nič jih ne more pripraviti na mogočno silo, na katero bodo naleteli. Ta ogroža samo bistvo civilizacije, ki so jo preživeli mukoma zgradili.

Igrajo:

Andrew Lincoln je  Rick Grimes
Norman Reedus je Daryl Dixon
Melissa McBride je Carol Peletier
Lauren Cohan je Maggie Greene

 

Nadarjeni S2
Od 25. oktobra, vsak četrtek ob 22:00

Premiera za Balkan

Družinska avanturistična serija Nadarjeni nastaja v sodelovanju z Marvel Television in se dogaja v svetu Mož X. Gre za čustveno zgodbo o predmestnem paru, ki se mu običajno življenje spremeni, ko nenadoma odkrijeta, da imajo njuni najstniški otroci mutantske moči. Tako so prisiljeni v beg pred nasilno vlado in družina pomoč poišče v podzemni mreži mutantov ter se mora boriti za preživetje.

 

Druga sezona se začne po eksploziji postaje v Atlanti. Podzemna mreža mutantov išče svoje prijatelje in sorodnike, ki so zapustili notranji krog. Našli so jih izven Washingtona, zdaj pa se soočajo z novimi skupinami, ki imajo ekstremno ideologijo (tako ljudje kot mutanti), da bi preprečili konflikte, ki lahko izbruhnejo vsak trenutek.

 

Igrajo:

Emma Dumont je  Lorna Dane
Stephen Moyer je Reed Strucker
Amy Acker je Kate Strucker
Natalie Alyn Lind je Lauren Strucker
Percy Hynes White je Andy Strucker

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija