ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

01 Julij 2018

Premierno na FOX v juliju

Chi, 1. sezona
Od 23. julija ob ponedeljkih ob 22.00
Premiera za regijo

Na jugu Chicaga je povprečen dan. Otroci se pripravljajo na šolo, njihovi starši se odpravljajo v službo, mladi odrasli se trudijo zaslužiti za preživetje, starejši pa imajo na očeh stvari na svojih hišnih verandah. Toda v tej soseski življenje ni lahko. Prave nevarnosti lahko kadarkoli zatrejo sanje in že najpreprostejše odločitve imajo lahko usodne posledice. CHI je aktualna drama o odraščanju. V njenem središču je skupina prebivalcev, ki se po naključju poveže zaradi potrebe po človeški bližini in odrešitvi.

Igrajo:

Jason Mitchell (Brandon)
Ntare Guma Mbaho Mwine (Ronnie)
Jacob Latimore (Emmett)
Alex Hibbert (Kevin)
Tiffany Boone (Jerrika)
Yolonda Ross (Jada)
Armando Riesco (Detective Cruz)
Shamon Brown Jr. (Papa)
Michael Epps (Jake)
Sonja Sohn (Laverne)
Steven Williams (Quentin)

 

Ti si moja napaka, 4. sezona
Od 23. julija od ponedeljka do petka ob 01.45
Premiera za regijo

Serija TI SI MOJA NAPAKA je sodoben pogled na ljubezen in srečo skozi oči dveh ljudi, ki nista imela ravno uspeha ne pri enem ne pri drugem. To je zgodba o Gretchen in Jimmyju, strahu, strtem srcu, romanci, seksu, hrani, Los Angelesu, zabavnih nedeljah, prijateljstvu in dejstvu, da so včasih najslabši ljudje najboljši partnerji. Izvirna komedija scenarista in izvršnega producenta Stephena Falka, TI SI MOJA NAPAKA, žanru komedije doda pridih teme.

Narcističen, nadut in trmast Jimmy Shive-Overly (Chris Geere) se je nehote znašel v paru s cinično, všečno in samouničevalno Gretchen Cutler (Aya Cash). Po burnem dvorjenju in napornem obdobju sobivanja ter soočanja z Gretchenino depresijo se morata Jimmy in Gretchen naučiti, kako vztrajati v razmerju po nepričakovani tragični smrti Jimmyjevega očeta. Ko sta se zbližala, jo je Jimmy zasnubil, nato nenadoma izginil, ko se je zavedel, da bo Gretchen njegova družina. Zdaj imata razmerje z drugimi ljudmi in se trudita vztrajati, čeprav ju nenehno vleče nazaj drug k drugemu.

V igralski zasedbi je Desmin Borges, ki igra Edgarja Quintera, nekoč brezdomnega vojnega veterana in Jimmyjevega sostanovalca, ki se je nedavno naučil obvladati svoj PTSM. Dobil je novo službo in se trudi znajti v svetu komičnega scenarista za televizijo. Tu je še Kether Donohue v vlogi Lindsay Jillian, Gretchenine najboljše prijateljice in sostorilke v zločinu, ki se je nedavno ločila ter dela prve korake na poti samske zaposlene ženske.

Igrajo:

Chris Geere (Jimmy Shive-Overly)
Aya Cash (Gretchen Cutler)
Desmin Borges (Edgar Quintero)
Kether Donohue (Lindsay Jillian)

 

Zadnji človek na svetu, 4. sezona
Od 4. julija ob sredah ob 22.00, dve epizodi
Premiera za regijo

Od scenarista/producenta Willa Forteja ter režiserjev/producentov Christopherja Millerja in Phila Lorda prihaja ZADNJI ČLOVEK NA SVETU, komedija o življenju in pustolovščinah povprečnega moškega, ki nehote postane zadnje upanje človeštva. Po tem, ko je smrtonosni virus leta 2020 opustošil planet, je na Zemlji ostal samo en moški Tandy (prej Phil) Miller (Forte). V svojem avtodomu je potoval po državi in iskal preživele. Tandy se je vrnil v rojstni kraj Tucson, kjer so ga sčasoma našli drugi preživeli. V četrti sezoni se bodo preživeli še vedno mudili v svetu, ki ga je opustošil virus, in odpluli proti Mehiki, da bi se izognili radioaktivnim padavinam. Čoln, ki ga nihče v resnici ne zna krmariti, postane še bolj natrpan, ko se vkrcata Pamela (gostujoča igralka Kristen Wiig, Dekliščina) in njen pes Jeremy.

Igrajo:

Will Forte (Tandy Miller)
Kristen Schaal (Carol Pilbasian)
Mel Rodriguez (Todd)
Cleopatra Coleman (Erica)
January Jones (Melissa)
Mary Steenburgen (Gail)

 

Flash, 4. sezona
Od 16. julija od ponedeljka do petka ob 22.55
Premiera za regijo

Barry Allen je živel običajno kot večno počasni preiskovalec krajev zločina pri policiji Central Cityja. Njegovo življenje se je spremenilo, ko je razneslo pospeševalnik delcev laboratorija S.T.A.R. Nastala temna snov je povzročila neurje s strelami. Ena izmed njih je zadela Barryja. Posledično je dobil supermoč, superhitrost, in s tem postal najhitrejši človek na svetu, Flash. Vendar Barry ni bil edini, ki je tisto noč dobil posebno moč. Temna snov je ustvarila meta-ljudi in številni med njimi so v mestu povzročili razdejanje. Iz vzporednih svetov in drugih dimenzij prihajajo nove grožnje, za katerimi stojita Zoom in Savitar. S pomočjo svojega posvojitelja, Joeja Westa, zaročenke Iris West in prijateljev znanstvenikov v laboratoriju S.T.A.R , Caitlin Snow, Cisca Ramona in Juliana Alberta, kot tudi s pomočjo Harrisona Wellsa z alternativne Zemlje, Barry drvi, da bi prebivalce Central Cityja zaščitil pred temi velikimi grožnjami. 

 

Igrajo:

Grant Gustin kot Barry Allen/Flash
Candice Patton kot Iris West
Danielle Panabaker kot dr. Caitlin Snow/Killer Frost
Carlos Valdes kot Cisco Ramon/Vibe
Tom Cavanagh kot Harrison Wells
Jesse L. Martin kot detektiv Joe West
Neil Sandilands kot The Thinker/Clifford 

 

Veliki pokovci, 3. sezona
Od 26. julija od ponedeljka do petka ob 16.15, dve epizodi
Premiera za kanal

Izpod taktirke nominirancev za emmyja Chucka Lorreja ("Dva moža in pol", "Dharma in Greg", "Cybill", "Grace na udaru") in Billa Pradyja ("Dharma & Greg") prihaja serija VELIKI POKOVCI o dveh bistrih najboljših prijateljih, ki vam lahko povesta karkoli o kvantni fiziki, ko pa gre za vsakdanje življenje tu, na Zemlji, se izgubita v vesolju.

Leonard (Johnny Galecki) in Sheldon (Jim Parsons) sta genialna znanstvenika, nekakšna "čudovita uma", ki razumeta, kako deluje vesolje. Toda nobeno genialno znanje jima ne pomaga pri interakciji z ljudmi, posebej z ženskami. Vse se spremeni, ko se svobodomiselna lepa Penny (Kaley Cuoco) priseli v sosednje stanovanje.  Sheldon, Leonardov sostanovalec, je povsem zadovoljen, ko vse noči igra Klingon Boggle s svojima družbeno disfunkcionalnima prijateljema, kolegoma znanstvenikoma s Kalifornijskega tehnološkega inštituta, Howardom Wolowitzem (Simon Helberg) in Rajeshom Koothrappalijem (Kunal Nayyar).  Leonard pa po drugi strani v Penny vidi vesolje možnosti... tudi ljubezen.

Igrajo:

Johnny Galecki kot Leonard Hofstadter
Jim Parsons kot Sheldon Cooper
Kaley Cuoco kot Penny
Simon Helberg kot Howard Wolowitz
Kunal Nayyar kot Rajesh Koothrappali

 

 

 

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija