ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

26 November 2018

Premierno na FOX v decembru

Brezčasni (2. sezona)
Vsak ponedeljek od 3. decembra, ob 22:00
Premiera na tem programu

Druga sezona te razburljive akcijsko-pustolovske serije se nadaljuje točno tam, kjer se je končala prejšnja. Še naprej mrzlično potujemo skozi čas s svojo ljubljeno ekipo: z znanstvenikom Rufusom (Malcolm Barrett), vojakom Wyattom (Matt Lanter) in profesorico zgodovine Lucy (Abigail Spencer). Skupaj poskušajo preprečiti uničenje sveta, kakršnega poznamo. To sezono bodo sklenili nepričakovano zavezništvo, ki jim bo pomagalo uničiti morilsko organizacijo Rittenhouse, ki želi spremeniti zgodovino in resničnost. Proti njej se borijo kljub temu, da je Lucyjina družina že več stoletij članica organizacije. Med drugim bodo obiskali leta 1692, 1917, 1941 in 1981, ob tem pa se bodo še vedno na vso moč trudili, da ne bi s tem vplivali na svoja življenja v preteklosti. Na njihovih potovanjih bomo spoznali osebnosti, kot so Marie Curie, Hedy Lamarr, William Randolph Hearst in številni drugi vplivni posamezniki iz zgodovine. 

Igrajo:

Abigail Spencer kot Lucy Preston
Matt Lanter kot Wyatt Logan
Malcolm Barrett kot Rufus Carlin

 

Preiskovalci na delu: NCIS Los Angeles (7. sezona)
Od 7. decembra, ob 22:55
Premiera na tem programu

Serija PREISKOVALCI NA DELU: NCIS LOS ANGELES je drama o zelo tveganem delu oddelka NCIS, pristojnega za iskanje nevarnih in izmuzljivih zločincev, ki ogrožajo varnost države. Izurjeni preiskovalci z lažno identiteto in najnaprednejšo tehnologijo preiskujejo pod krinko in tvegajo svoja življenja na terenu, da bi onesposobili svoje tarče.

Igrajo:

Chris O'Donnell kot G. Callen
Daniela Ruah kot Kensi Blye
Barrett Foa kot Eric Beale

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija