ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

01 Avgust 2018

Premierno na FOX v avgustu

Quantico, 3. sezona
Od 7. avgusta ob torkih ob 22.00
Premiera za regijo

Tri leta so minila, odkar je ameriška junakinja Alex Parrish morala krmariti v nevarnih vodah Centralne obveščevalne agencije in je za domovino tvegala življenje. Zdaj živi mirno in anonimno nekje v Italiji. Vendar se mora Alex spet odpovedati idiličnemu obstoju, ko jo Ryan prepriča, naj mu pomaga rešiti Shelby iz rok razvpite mednarodne trgovke z orožjem, znane zgolj pod imenom Vdova. Shelby je vzela za talko in v zameno za njeno izpustitev zahteva nekaj, kar ji lahko priskrbi samo Alex. Ryan in Alex rekrutirata Owna in Harryja, da bi pomagala rešiti njuno prijateljico in premagati zlikovko. V ta namen Owen pripelje še nekdanjo agentko Jocelyn Turner (Marlee Matlin), ki ima temno preteklost z Vdovo. Ko se agenti odločijo, da bodo sodelovali kot člani elitne ekipa za tajne operacije, se pred njimi odpre povsem nova prihodnost. 

Igrajo:

Priyanka Chopra kot Alex Parrish
Jake McLaughlin kot Ryan Booth
Johanna Braddy kot Shelby Wyatt
Russell Tovey kot Harry Doyle
Alan Powell kot Mike McQuigg

 

Do Vegasa in nazaj, 1. sezona
Od 9. avgusta od ponedeljka do petka ob 01.30
Premiera za regijo

Izvršni producenti Will Ferrell (Voditelj vrača udarec, Škrat), Adam McKay (The Big Short), Lon Zimmet (Unbreakable Kimmy Schmidt) in Steve Levitan (Sodobna družina) so združili moči pri komediji DO VEGASA IN NAZAJ. V središču so letalska posadka in ekscentrični potniki, ki se vsak konec tedna odpravijo na krožen polet od Los Amgelesa do Las Vegasa z enim samim ciljem -  da bi se vrnili kot zmagovalci. Ne bo šlo brez turbulenc, toda pisana druščina podobno mislečih sanjačev in tujcev bo sčasoma postala neobičajna ljubeča družina... vsaj od petka do nedelje. V seriji igrajo Kim Matula (Nerealno), Ed Weeks (Mindy se dogaja), Nathan Lee Graham (The Comeback, Hitch), Olivia Macklin (Mladi papež), Peter Stormare (Veliki Lebowski) in nominiranec za emmyja ter dobitnik zlatega globusa Dylan McDermott (The Practice, Ameriška grozljivka).

 Igrajo:

Kim Matula (Ronnie)
Ed Weeks (Colin)
Peter Stormare (Artem)
Nathan Lee Graham (Bernard)
Olivia Macklin (Nichole)
Dylan McDermott (kapitan Dave)


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija