ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

01 Julij 2018

Premierno na FOX MOVIES v juliju

Planet opic
V nedeljo 1. julija ob 22.00

Vsebina:Leta 2029 astronavt Air Forcea strmoglavi na skrivnostni planet, kjer so se opice razvile v raso, ki vlada primitivnim ljudem.

 

 

 

Tanka rdeča črta
V nedeljo 8. julija ob 22.00

Vsebina: Film TANKA RDEČA ČRTA temelji na romanu Jamesa Jonesa in pripoveduje zgodbo o skupini mož v četi imenovani C kot Charlie. Možje trpijo in o sebi odkrivajo ključne stvari med silovito bitko za Guadalcanal med drugo svetovno vojno. Glavnina zgodbe se odvrti, ko čete premestijo, da bi pomagali od boja izčrpanim marincem. Spremlja njihovo potovanje od težavnega pristanka, skozi krvave in izčrpavajoče bitke do končnega odhoda preživelih. 

 

 

Romeo in Julija
V soboto 14. julija ob 22.00

Vsebina: Shakespearova slavna igra se odvija v sodobnem predmestju Verone, vendar v izvirnem besedilu.

 

 

 

 

 

 

 

P. S. Ljubim te
V nedeljo 15. julija ob 22.00

Vsebina: Mlada vdova odkrije, da ji je pokojni mož pustil deset sporočil, ki ji bodo pomagala omiliti bolečino in začeti novo življenje.

 

 

 

 

 

 

 

Pogumno srce
V soboto 21. maja ob 22.00

Vsebina: Konec 13. stoletja se William Wallace (Mel Gibson) vrne na Škotsko po tem, ko je veliko let živel zunaj domovine. Škotski kralj je umrl brez dediča in prestol je zavzel angleški kralj, neusmiljeni pogan, znan kot Edward Longshanks. Wallace postane vodja slabo organizirane, vendar pogumne vojske, odločen, da bo izgnal britanske sile. Wallaceov pogum in strast združita ljudi v POGUMNEM SRCU. 

Wall Street
V nedeljo 22. julija ob 22.00

Vsebina: Wall Street je nedvomno najbolj mikavno območje na svetu. Noben drug kraj na svetu ne uteleša tako bogastva, oblasti in nadzora. Hitri dobički so vaba za dva igralca v tej igri. Eden je izkušeni multimilijonarski podjetniški plenilec, drugi je novopečeni mladi borzni posrednik, nepripravljen na moralne konflikte, s katerimi se bo moral soočiti. Njuno nevarno prijateljstvo, ki se odvija v času rasti trga med letoma 1985 in 1986, bo postalo farsa za mentorja in kandidata, profesorja in študenta, očeta in sina.

Alien proti Predatorju
V soboto 28. julija ob 22.00  

Vsebina: Legendarni pošasti iz dveh najsrhljivejših filmskih franšiz se borita na Zemlji v filmu ALIEN PROTI PREDATORJU. 

 

 

 

 

 

Predatorji
V nedeljo 29. julija ob 22.00

Vsebina: Royce (Adrien Brody), plačanec, ki nejevoljno vodi skupino elitnih bojevnikov, spozna, da so jih na tuji planet pripeljali ... za plen. Z izjemo degradiranega zdravnika so vsi hladnokrvni morilci - plačanci, jakuze, obsojenci, člani eskadronov smrti - človeški "plenilci", ki jih zdaj sistematično lovi in ubija nova vrsta Predatorjev iz vesolja.

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija