ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

01 April 2018

Premierno na FOX MOVIES u aprila

Odpleši svoje sanje
3. aprila ob 22.00

Vsebina:Tyler Gage (Channing Tatum) je odraščal na nevarnih ulicah Baltimora. Ko pride navzkriž z zakonom, mora odslužiti družbenokoristno delo na umetniški šoli Maryland School of the Arts. Tam spozna Noro (Jenna Dewan), šolsko primabalerino, in življenje se mu drastično spremeni.

 

 

 

 

 

 

Pirati s Karibov: Z neznanimi tokovi
8. aprila ob 20.00

Vsebina: Kapitan Jack Sparrow (Johnny Depp) se poda na nepričakovano potovanje do legendarnega vrelca mladosti, ko ga ženska iz njegove preteklosti (Penelope Cruz) prisili, da se vkrca na Queen Anne’s Revenge, ladjo strašnega pirata Črnobradca (Ian McShane).

 

 

 

 

 

Vanilla Sky
14. aprila ob 22.00

Vsebina:To je pripoved o mladem newyorškem založniškem magnatu, ki se nepričakovano znajde v vrtincu romance, komedije, sumničenja, ljubezni, seksa in sanj, ko odkriva svojo dušo.

 

 

 

 

 

 

V zraku
15. aprila ob 22.00

Vsebina: Ryan Bingham (George Clooney) resnično živi na veliki nogi. Poslovno potuje po vsem svetu, nikoli se ne ustavi... dokler ne spozna Alex, sopotnico na letalu in spozna, da v življenju ni najpomembnejše potovanje, temveč vezi, ki jih spotoma stkemo.

 

 

 

 

 

 

Briljantina
18. aprila ob 22.00

Vsebina: Pridno dekle Sandy in frajer Danny se čez poletje zaljubita. Bosta zdaj, ko presenečena ugotovita, da hodita na isto srednjo šolo, lahko oživila romanco?

 

 

 

 

 

 

 

Perzijski princ: Sipine časa
22. aprila ob 22.00

Vsebina: Odpadniški prince (Jake Gyllenhaal) in skrivnostna princesa (Gemma Arterton) združita moči proti temnim silam, da bi zaščitila darilo bogov, ki lahko čas zavrti nazaj in lastniku omogoči vladati svetu.

 

 

 

 

 

 

Velika igra
28. aprila ob 22.00

Vsebina:Danny Meehan (Vinnie Jones) je bil eden največjih zvezdnikov britanskega nogometa, dokler ga niso zasačili, da je na prvenstvu priredil tekmo. Po škandalu, ki je sledil, je Dannyjeva kariera uničena in v življenju ne najde več prave smeri, dokler končno ne dobi triletne zaporne kazni zaradi napada in pretepa. V zaporu Danny zbere ekipo zapornikov, ki lahko trenira s pazniki.

 

 

 

 

 

Štirje bratje
29. aprila ob 22.00  

Vsebina:Štirje posvojeni bratje se zberejo, da bi pokopali žensko, ki jih je vzgojila. Na pogrebu odkrijejo, da so njihovo mamo umorili, in odločijo se, da se bodo maščevali.

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija