ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

01 Maj 2018

Premierno na FOX MOVIES maja

Iron Man, 5. maja ob 22.00

Vsebina:Po incidentu, ki bi ga skoraj stal življenja, je bogati industrialec Tony Stark primoran izdelati oklepno oblačilo. Končno se odloči, da bo svojo tehnologijo uporabljal za boj proti zlobnežem.

 

 

 

 

 

Stotnik Amerika: Zimski vojak, 6. maja ob 22.00

Vsebina: Steve Rogers se trudi sprijazniti s svojo vlogo v sodobnem svetu. Moči združi z Natasho Romanoff, znano tudi kot Črna vdova, da bi se spopadel z močnim, vendar skrivnostnim nasprotnikom v Washingtonu današnjega časa

 

 

 

 

 

Iron Man 3, 12. maja ob 22.00

Vsebina:V filmu iz Marvelovih studiev “Iron Man 3” se naduti vendar genialni industrialec  Tony Stark/Iron Man pomeri s sovražnikom, čigar vpliv je brezmejen. Ko Stark ugotovi, da je sovražnik uničil njegov osebni svet, se odloči za srhljivo misijo: poiskal bo odgovorne. Pri tem bo prav na vsakem koraku na preizkušnji njegov pogum. V nezavidljivem položaju, odvisen od svojih naprav, se lahko zanese le na svojo iznajdljivost in nagone, da bo zaščitil tiste, ki mu največ pomenijo. Ko si Stark utira pot nazaj, odkrije odgovora na vprašanji, ki mu nista dali miru: Naredi človek obleko ali obleka naredi človeka?

 

 

Thor: Svet teme, 13. maja ob 22.00

Vsebina: Film po Marvelovih stripih "Thor: Svet teme" je nadaljevanje pustolovščin Thora, mogočnega Maščevalca, ki se bori, da bi Zemljo in vseh devet svetov rešil pred nevarnim sovražnikom, ki pleni po vesolju. Po Marvelovem "Thoru" in "Maščevalcih" se Thor trudi vzpostaviti red v vesolju, toda starodavna rasa, ki jo vodi maščevalni Malekith, hoče vesolje spet potopiti v temo. Soočen s sovražnikom, ki mu nista kos niti Odin in Asgard, se mora Thor odpraviti na svoje najbolj nevarno in osebno potovanje doslej, ki ga bo združilo z Jane Foster in ga prisililo žrtvovati vse, da bi rešil vse nas.

 

 

Zlohotnica, 19. maja ob 22.00

Vsebina: Zgodbo o Trnuljčici pripoveduje Zlohotnica. Pove, zakaj ji je otrdelo srce in je uročila mlado princeso Auroro.

 

 

 

 

 

 

 

 

Šakal, 21. maja ob 22.00

Vsebina: Ko pri FBI navkljub največjim prizadevanjem ne ujamejo smrtonosnega mednarodnega morilca, čigar videza ne poznajo, se morajo obrniti na edinega človeka, ki ga je kdaj videl, zaprtega terorista IRE.

 

 

 

 

 

 

Državni sovražniki, 25. maja ob 22.00

Vsebina: Vladni agent Melvin Purvis (Christian Bale) namerava ustaviti Johna Dillingerja (Johnny Depp) in njegovo tolpo. V 1930-ta postavljena drama prikazuje čas brezzakonja v ameriški zgodovini, ko so gangsterji, med katerimi je bil najbolj zloglasen Dillinger, postali zvezdniki z naslovnic časopisov. V prizadevanju, da bi onemogočili vplivne zločince, so ustanovili preiskovalni urad, ki ga danes poznamo pod nazivom FBI.

 

 

 

 

Kockar, 27. maja ob 22.00  

Vsebina: Profesor, kompulzivni kockar, nezmožen končati igro ali zmagati, je zaradi mafije v velikih težavah.

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija