ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

29 December 2017

Premierno na FOX MOVIES januarja

Univerzalni vojak: Nazaj na bojnem polju
5. januarja ob 22.30 

Vsebina:Mednarodni akcijski junak Jean-Claude Van Damme igra Luca Deverauxa, edinega preživelega iz spodletelega projekta Univerzalni vojak. Vrnil se je iz upokojitve, da bi bil tehnični svetovalec v posebnem vladnem programu, po katerem pripravljajo novo močnejšo vrsto vojakov, bolj izpopolnjenih, inteligentnejših in gibčnejših. Vse gre po načrtu, dokler superračunalnik vojakov, SETH (Michael Jai White), ne razvije svoje volje in začne načrt, ki vsebuje umor Deverauxa in ugrabitev njegove hčerke. S pomočjo Erin (Heidi Schanz), trdožive novinarke, ki išče odmevno zgodbo, in svoje partnerke Maggie (Kiana Tom) se mora Deveraux še enkrat podati v boj z najbolj smrtonosno vojsko, kar jih je bilo. Časa, da bi rešil hčerko in družino obdržal skupaj, pa je vse manj.

Sončeve solze
6. januarja ob 22.00

Vsebina:Antoine Fuqua (Dan za trening) je režiser akcijske pustolovščine, v kateri Bruce Willis igra častnika pri ameriških Tjulnjih, ki odpotuje v od vojne uničeno Nigerijo, da bi rešil ameriško zdravnico. Toda ko poročnik Waters (Bruce Willis) prispe, dr. Lena Kendricks (Monica Bellucci) noče zapustiti beguncev v svoji oskrbi. Watersa in ekipo prepriča, da jih pospremita na nevarni poti skozi džunglo proti kamerunski meji. Osupli so, ko jih začne neusmiljeno preganjati vojska upornikov, dokler ne odkrijejo, da je med begunci edini preživeli iz prejšnje vladarske družine. Upornikom so naročili, da se ga morajo znebiti za vsako ceno. Waters in njegova majhna skupina vojakov morata izbirati med lastnim življenjem in življenjem beguncev, ki se jih čutita dolžna zaščititi.

Cinderella Man: Legenda o boksarju
11. januarja ob 22.00

Vsebina: Ko ZDA zajame gospodarska kriza, nekdanji boksar JIM BRADDOCK sprejme vrsto slabih služb, da bi poskrbel za ženo MAE in njune otroke. Po zaslugi odpovedi v zadnjem hipu se Braddock spet znajde v ringu proti drugemu najboljšemu na svetu in na začudenje vseh zmaga. Navkljub številnim poškodbam Braddock še vedno premaguje vse izzivalce. Z upanjem vseh prikrajšanjih na plečih se Braddock, zdaj z vzdevkom "Cinderella Man", sooči z najmočnejšim izzivalcem, MAXOM BAEROM, svetovnim prvakom v težki kategoriji, ki je znan po tem, da je v ringu ubil dva moška.

Annapolis
13. januarja ob 22.00

Vsebina:Ko so ga sprejeli na mornariško akademijo Annapolis, je JAKE HUARD mislil, da so se mu uresničile sanje. Toda njegov boj, da bi postal moški, se je šele začel. Zdaj, negotov, da se fant iz revne delavske družine, ki se komaj prebija skozi letnik kot kadet, lahko vključi v napeto ozračje akademije, se prijavi na neusmiljeno mornariško boksarsko tekmovanje. Vse, česar si je kdaj želel, je na tehtnici: priložnost, da bo njegov oče ponosen nanj, da se postavi za svoje tovariše kadete, in predvsem, da si ustvari drugačno prihodnost. 

 

Sestre
15. januarja ob 22.00

Vsebina: Ko tri neotesane prijatelje vržejo iz hiše bratovščine, se odločijo, da se bodo preobleki v ženske in se pridružili sestrščini Delta Omicron Gamma, kjer sprejemajo dekleta, ki se drugim sestrščinam zdijo neprivlačna. Ko trije fantje nekaj časa živijo kot sestre DOG, ugotovijo, kako zlobni so bili do žensk, in se počasi odpovejo mentaliteti fantov iz bratovščin. Ko njihova ne ravno prelestna sostanovalka dobi vabilo na žaljivo zabavo, trije fantje izkoristijo priložnost, da drugim bratom pokažejo, česa so se naučili kot ženske. Sledi noč, ki je ne bo nihče pozabil.  

 

 

 

Zadnja klapa
17. januarja ob 22.30

Vsebina: Zelo neposreden agent FBI JOE DEVINE mora pripraviti zapleten načrt za aretacijo zloglasnega mafijskega šefa. Prevzame vlogo hollywoodskega producenta in pove same prave laži, da vplete nič hudega slutečega in režiserskega poklica željnega STEVENA SCHATZA, ki bi za režijo filma naredil vse. Vendar Devine Schatzu ne razkrije, da tega filma ne bosta nikoli posnela. Vse gre po načrtu, dokler Devine in kravatarji pri FBI ne začnejo preveč uživati v življenju "Hollywoodskih igralcev".

 

 

 

Letalo prekletih
26. januarja ob 22.00

Vsebina: Pogojno izpuščeni kaznjenec (Nicolas Cage) se na poti na svobodo sooči z nemogočo oviro, ko strogo varovano transportno letalo ugrabi eden najhujših zločincev v državi, zloglasni morilec  Cyrus "Virus" Grissom (John Malkovich).

 

 

 

 

 

 

Zgodbe iz Narnije: Lev, čarovnica in omara
31. januarja ob 20.00

Vsebina: Prvi v napeti seriji filmov, ki temeljijo na knjižnih uspešnicah, se vrti okrog vojne med dobrim in slabim, v kateri se mora mogočni lev ASLAN pomeriti s silami teme v čarobnem svetu Narnije. BELA ČAROVNICA je s pomočjo temnih moči Narnijo za sto let ovila v zimo, vendar prerokba pravi, da bo Aslanu s pomočjo štirih ljudi uspelo preklicati urok. Ko bratje in sestre, LUCY, SUSAN, EDMUND in PETER, odkrijejo čarovnijo Narnije, v katero vstopijo skozi omaro, je vse pripravljeno za klasično bitko epskih razsežnosti.

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija