ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

30 Januar 2019

Premierno na FOX MOVIES februarja

Svetovna invazija: Bitka Los Angeles
Sobota, 9. februar 2019 ob 22:00

Povzetek: Bodite priča koncu civilizacije, ko sovražni vesoljci napadejo naš planet. Največja mesta po svetu padajo, Los Angeles pa je edini, ki lahko človeštvo reši pred bitko, ki je ni nihče pričakoval. Poveljnik marincev (Aaron Eckhart) se z ekipo postavi po robu sovražniku, kakršnega še ni bilo.

 


 

 

 

LEGENDA O ZORRU
Sobota, 10. februarja ob 22:00

Povzetek: Antonio Banderas in Catherine Zeta-Jones sta združila moči z režiserjem Martinom Campbllom v tem akcijskem filmu, ki se dogaja v Kaliforniji pred osamosvojitvijo. Alejandro (Banderas) in Elena (Zeta-Jones) sta poročena in imata 10-letnega sina Joaquina (Adrian Alonso). Alejandro si še vedno nadene Zorrovo mmasko, da bi obvaroval revne in zatirane pred grabežljivostjo njihovih vladarjev, ampak se počuti kar razdvojen med dolžnostjo, da pomaga, in željo, da bi končno imel normalno življenje.  Kalifornija je na pragu dne, da postane 31. država, kar pa želi preprečiti skupina zemljiških posestnikov.

 

PRAVZAPRAV LJUBEZEN
Četrtek, 14. februar 2019 ob 22:00

Povzetek: Zdi se, kot da ljubezen vsepovsod povzroča samo kaos...  Tako pri premierju, ki se zaljubi v 30 minutah na ulici, kot pri dostavljalcu sendvičev, ki je izgubil zaupanje v britanska dekleta in se zato seli v Wisconsin, ter tako pri nevesti,  ki ima težave z ženinovo pričo , kot  tudi pri srednješolcu, ki je zaljubljen v najlepše dekle na šoli,  ali pri njegovem očimu, ki se je zagledal v Claudio Sciffer

 

 

 

 

KAJ ŽENSKE LJUBIJO
Petek, 15. februar 2019 ob 22:00

Povzetek: Nick Marshall je bil pravi ženskar. Očarljiv in neustavljiv samec, ki je živel na veliko, rad poslušal Sinatro in misli, da ima ves svet na dlani. Nekega večera pa se v njegovem sanjskem stanovanju vse to spremeni. Ko odpre oči in začne poslušati, se namreč čisto nepričakovano zgodi nekaj, česar ni nikoli pričakoval. O tem ni nikoli niti sanjal. Nick Marshall, oglaševalski mogotec, ki zase misli, da je božje darilo ženskam, nenadoma spozna, da ima še en talent. Ugotovi namreč, da lahko sliši najskrivnejše misli vseh žensk, s katerimi pride v stik.

 

 

ALEKSANDER
Sobota, 16. februar 2019 ob 22:00

Povzetek: Ljudem je predstavljal bojevniškega kralja, polnega ambicij, poguma in mladostniške arogance. Svoje številčne vojake je vodil v bojih proti perzijskim vojskam. Bil je sin, ki je obupno hotel, da bi ga odobraval strog in od bitk utrujen oče, ki ga je mučila mamina preteklost. Bil je neomajen bojevnik, ki nikoli ni izgubil bitke in je svoje vojake popeljal do samega roba sveta. Sanje, dejanja in usoda tega vizionarja bodo večno odmevali; pomagali so oblikovati svet, kot ga poznamo danes. Bil je vse to in še več. Bil je Aleksander Veliki. 

UGRABLJENA
Sobota, 2. februar 2019 ob 22:00 

Povzetek: Kaj hujšega se lahko zgodi očetu, kot dalahko samo nemočno posluša na, kako na drugi strani telefonske povezave preprodajalci deklet ugrabijo njegovo hčer? Ta nočna morapostane realnost za Bryana, bivšega poveljnika Bryana, ki ima samo par ur časa, da reši hčer, ki so jo ugrabili v Parizu.

 TRANSPORTER 3
Nedelja,  3. februar 2019 ob 22:00

Povzetek: Frank Martin pelje Valentino, ugrabljeno hčer ukrajinskega vladnega uslužbenca, iz Marseillesa v Odesso ob Črnem morju. Med potjo mora Valentino obvarovati pred nasilneži in ne sme dopustiti, da bi mu čustva otežila zahtevno nalogo.

 

 

 

MOJA OBILNA GRŠKA POROKA
Nedelja,  17. februar 2019 ob 22:00

Povzetek: Celotno družino Portokalos skrbi za Toulo. Pri 30 letih še vedno ni poročena, dela pa v grški restavraciji svojih staršev, Gusa in Marie, in smrrdi po česnovem kruhu.

Njeni dnevi so pusti in dolgočasni, tako kot njeni lasje, oblačila in odnos. Toula samo tiho posluša, ko njena družina debatira o njeni žalostni usodi. Oče jo hoče poslati v Grčijo, da bi našla moža, ona pa tega noče. Kot da se noče poročiti. Že ob misli na to pa se njenim sorodnikom zmeša.

Toula bi vseeno rada nekaj več, nekaj zase. Želi si biti pogumnejša ali lepša, potem pa v družinski restavraciji zagleda visokega in čednega tujca. Ob tem zamrzne kot grški kipi, ki stojijo pred njihovo družinsko hišo. Čedni tujec pa jo komaj opazi.

 

MORILEC MEHKEGA SRCA
Ponedeljek, 18. februar 2019 ob 22:00

Povzetek: Jimmy Tudeski oz. “Tulipan” (BRUCE WILLIS) je upokojen poklicni morilec, ki uživa v mirnem življenju v bungalovu ob mehiški obali. Zaradi ponarejene zobne datoteke, ki mu jo je uredil sosed in prijatelj, zobar Nicholas Oseransky, D.D.S. (MATTHEW PERRY), je Jimmy pretental tolpo Gogolak in pobegnil pred FBI-jem, saj je tako uprizoril svojo smrt. Zdaj je na varnem v Baji, pištol o pa je zamenjal za metlo in se uči svojoprirojeno vztrajnost uporabiti za čiščenje, okraševanje in kuhanje. Hkrati se ukvarja z osebnimi težavami, ki mu jih je pustilo zločinsko življenje. Njegova žena Jill (AMANDA PEET) je idealistična plačanka, ki ji še ni uspel popoln umor in sanja o dobrih starih časih, ko je njen divji Jimmy brisal samo dokaze, ne pa pulta.  

Nenadoma se pri Tudeskijevih prikaže nepovabljen gost Oz. Obupan je in brez sape in ju prosi, naj mu pomagata rešiti njegovo ženo Cynthio (NATASHA HENSTRIDGE), ki so jo ugrabili Gogolakovi. 

 

PETI ELEMENT
Sobota, 23. februar ob 22:00

Povzetek: Vsakih pet tisoč let se odprejo vrata med dimenzijami. V eni dimenziji se nahaja vesolje in vse njegove raznovrstne življenjske oblike. V drugi dimenziji obstaja element, ki ni narejen ne iz zemlje, zraka, ognja ne iz vode, ampak iz protienergije, protiživljenja. Ta tema potrpežljivo čaka pred vrati vesolja na priložnost, da uniči vsakršno življenje in ugasne vso svetlobo.

Vesolje zato potrebuje Vsakih pet tisoč let junaka, ki ga je v 23. stoletju v New York Cityju težko najti

 

LÉON
Sobota, 24. februar 2019 ob 22:00

Povzetek: Potem ko Matildino družino umorijo, dvanajstletno dekle vzame pod okrilje profesionalni morilec Léon. Med njima se oblikuje nenavadna zveza, ona postane njegova varovanka in se uči morilskega 

 

 

 

 

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija