ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

01 Maj 2018

Premierno na FOX maja

911, 1. sezona
Od 29. maja ob torkih ob 22.00
Premiera za regijo

Ryan Murphy (franšiza Ameriška grozljivka, Pod nožem lepote), Brad Falchuk (franšiza Ameriška grozljivka, Pod nožem lepote) in Tim Minear (Feud, franšiza Ameriška grozljivka) so ustvarili novo serijo 911, v kateri spoznavamo stresno delo policistov, bolničarjev in gasilcev, ki se morajo soočiti z najbolj srhljivimi in pretresljivimi situacijami, ob katerih vam skoraj zastane srce. Ti reševalci morajo najti ravnotežje med reševanjem ljudi, ki nujno potrebujejo pomoč, in reševanjem lastnih težav. V provokativni seriji igrajo nominiranka za oskarja in emmyja Angela Bassett (Ameriška grozljivka, Kaj ima ljubezen s tem?), nominiranec za emmyja in zlati globus Peter Krause (Ulov, Pod rušo) in nominiranka za emmyja Connie Britton (Nashville, Petkove nočne luči, Ameriška grozljivka). Poleg njih imajo v seriji redne vloge Oliver Stark (Into The Badlands), Aisha Hinds (Streli v Karolini, Underground), Kenneth Choi (Ljudstvo proti O. J. Simpsonu: Ameriška zločinska zgodba) in Rockmond Dunbar (Beg iz zapora, The Path).

Igrajo:

Angela Bassett (Athena Grant)
Peter Krause (Bobby Nash)
Oliver Stark (Evan "Buck" Buckley)
Aisha Hinds (Henrietta "Hen" Wilson)
Kenneth Choi (Howie "Chimney" Han)
Rockmond Dunbar (Michael Grant)
Connie Britton (Abby Clark)

 

Izganjalec hudiča, 2. sezona
Od 14. maja ob ponedeljkih ob 22.00
Premiera za regijo

V slavni franšizi IZGANJALCA HUDIČA v drugi sezoni odpiramo povsem novo poglavje. Oče Tomas Ortega (Alfonso Herrera) in Marcus Keane (Ben Daniels), ki je nedavno odložil kolar, sta na poti zunaj Chicaga in iščeta zlo. Na drugi strani Atlantskega ocena se oče Bennett (Kurt Egyiawan) trudi znebiti tistih v Vatikanu, ki so se obrnili proti Bogu. Končno Tomas in Marcus prideta do Andrewa Kima (John Cho), nekdanjega otroškega psihologa, ki vodi dom za pet ogroženih rejniških otrok na odročnem zasebnem otoku pri Seattlu. Ko eden izmed otrok, za katere skrbi Andrew, postane tarča mogočne sile, se par izganjalcev odpravi na zahod, da bi se spopadel s peklom.

Igrajo:

ALFONSO HERRERA kot oče Tomas Ortega
BEN DANIELS kot Marcus Keane
ZULEIKHA ROBINSON kot Mouse
KURT EGYIAWAN kot oče Bennett
LI JUN LI kot Rose
BRIANNA HILDEBRAND kot Verity
JOHN CHO kot Andrew Kim

 

Mož z načrtom, 1. sezona
Od 24. maja od ponedeljka do petka ob 15.20, dve epizodi
Premiera za regijo

V seriji MOŽ Z NAČRTOM igra dobitnik zlatega globusa Matt LeBlanc. To je komedija o gradbenem izvajalcu, ki se odloči, da bo več časa preživljal z otroki, ko se žena odloči vrniti v službo. Pri tem odkrije resnico, ki jo prej ko slej vsi starši: njihovi angelčki so v resnici ponoreli divjaki. Adam meni, da je dovolj sposoben za prevzem večjega deleža starševskih odgovornosti, ko se njegova samozavestna žena Andi vrne med delovno silo po tem, ko je bila trinajst let gospodinja. Vendar Adam ne ve, kako težko je krotiti tri živahne otroke, ki ne znajo živeti brez brezžičnega interneta. Njuna hčerka Kate, ki še ni vstopila v najstniško dobo, je mojstrska manipulatorka in je sprva navdušena, da bo “zabavni očka” prevzel vajeti. Srednji otrok, Teddy, navkljub nenehnim opozorilom staršev ves čas vtika roke v svoje hlače. Najmlajšo hčerkico Emme pa skrbi, ker bo hodila v vrtec, kjer vse nadzira stroga gospa Wannamaker. Da bi bila mera polna, Adamu brat in poslovni partner Don navdušeno daje obupne nasvete, kako naj skrbi za družino. Toda s pomočjo Andijinega opogumljanja in nasvetov para enako obremenjenih staršev, Marie in Lowella, Adam ukroti svoj podmladek, postavi pravila in ugotovi, da bo obvladal to delo.

Igrajo:

Matt LeBlanc  (Adam Burns)
Liza Snyder  (Andi Burns)
Stacy Keach  (Joe Burns)
Matt Cook  (Lowell)
Grace Kaufman  (Kate Burns)
Matthew McCann  (Teddy Burns)
Hala Finley  (Emme Burns)
Kevin Nealon  (Don Burns)

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija