ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

30 September 2018

Premierno na FOX LIFE v oktombru

Mladi odvetniki S1
3. oktobra, sreda ob 22:00

Premiera za Balkan

Mladi odvetniki, nova serija produkcijske hiše Shondaland, se dogaja na okrožnem sodišču južnega okrožja New Yorka (poznanega tudi kot materno sodišče). V njej spremljamo šest obetavnih odvetnikov, ki si na sodišču stojijo nasproti in ki so jim zaupani najodmevnejši in najpomembnejši zvezni primeri v državi. Ti mladi odvetniki bodo na veliki preizkušnji v zasebnem življenju in tudi v službi, ko se bodo njihove poti križale na najprestižnejšem sodišču v ZDA in izven njega.

Igrajo:

Hope Davis kot Jill Carlan
Ben Shenkman kot Roger Gunn
Jasmin Savoy Brown kot Allison Adams
Susannah Flood kot Kate Littlejohn
Wesam Keesh kot Jay Simmons
Regé-Jean Page kot Leonard Knox

 

Drzna dekleta S2
16. oktobra, torek ob 22:00

Premiera za Balkan

Serija Drzna dekleta je nastala po navdihu življenja Joanne Coles, nekdanje glavne urednice revije Cosmopolitan in trenutne glavne direktorice vsebin pri Hearst Magazines. V njej spremljamo tri energične sodobne mlade ženske, ki delajo za Scarlet, globalno žensko revijo s sedežem v New Yorku pod vodstvom dinamične glavne urednice Jacqueline (Melora Hardin). Jane (Katie Stevens) je nedavno napredovala in dobila sanjsko službo kot pisateljica, Kat (Aisha Dee) je na novo imenovana direktorica za družbena omrežja, Sutton (Meghann Fahy) pa še vedno gara kot pomočnica. Zagnane mlade ženske druga drugi pomagajo premagovati življenjske izzive, ko se trudijo uresničiti poklicne cilje, iščejo ljubezen in odkrivajo, kdo so.

Igrajo:

Katie Stevens kot Jane Sloan
Aisha Dee kot Kat Edison
Meghann Fahy kot Sutton Brady
Melora Hardin kot Jacqueline Carlyle

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija