ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

26 November 2018

Premierno na FOX LIFE v decembru

Zdravnica malega mesta (4. sezona)
od 7. decembra, od ponedeljka do petka ob 13:50
premiera na tem programu

Na začetku četrte sezone serije Zdravnica malega mesta želi Zoe ponovno osvojiti ljubezen svojega življenja: skesano barabo Wada Kinsello (Bethel). V zadnji epizodi tretje sezone je Zoe razglasila mestu BlueBell, da je zaljubljena v Wada. Žal pa ji je Wade odgovoril, da so njuni časi minili in da morata oba iti naprej. To pa je Zoe le še spodbudilo. Z začetkom četrte sezone je Zoe pripravljena narediti vse, da bi dokazala svojo ljubezen do Wada. Bosta končno dočakala svoj pravljični konec? 

Igrajo:

Rachel Bilson kot dr. Zoe Hart
Jaime King kot Lemon Breeland
Cress Williams kot Lavon Hayes
Wilson Bethel kot Wade Kinsella

 

Ljubezen na prvi polet
od 7. decembra, od ponedeljka do petka ob 15:15
Premiera za Balkan

Klasičen prizor iz filmov: neznanca se čisto naključno spoznata na prikupen način in po nekaj komičnih pripetljajih (ali pa mogoče ravno zaradi njih) se zaljubita. Toda kaj pa, če bi lahko osmim ljudem, ki si to zaslužijo, omogočili, da se jim to zgodi v resničnem življenju? Pred snemanjem smo s strogimi kriteriji strokovnjakov in ženitnih posrednikov izbrali in poparčkali osem posameznikov, ki jim v seriji LJUBEZEN NA PRVI POLET pripravimo romantično popotovanje po Severni Ameriki. Spoznajo se na letalu na poti proti svojemu prvemu cilju, kjer se soočijo z zelo stresnim in nepredvidljivim svetom potovanj in z njimi povezanimi izzivi, pripravljenimi posebej za njih, ki lahko še najbolj potrpežljivo osebo spremenijo v pošast. Če zveza preživi vaše prvo pravo potovanje, potem je čas za poroko, kot pravi Bill Murray. Cilj serije je ravno to: v osmih epizodah, polnih edinstvenih situacij, stresnih trenutkov in telesne komike, bodo pari pod pritiskom preverili, kako se ujemajo in kakšne možnosti imajo za uspešno zvezo.  Če se bodo naši pari zaljubili, se bodo na koncu potovanja poročili na letališču.

 

Vrnitev k prvi ljubezni
od 25. decembra, od ponedeljka do petka ob 15:15
premiera za Balkan

Kaj bi naredili, če bi lahko ponovno našli svojo nesojeno ljubezen? V seriji VRNITEV K PRVI LJUBEZNI spremljamo moškega ali žensko, ki hrepeni po ljubezni, in njegovo ali njeno burno pot, ko se poskuša ponovno zbližati z izgubljeno ljubeznijo. Bova še imela kemijo, me bo sploh prepoznal ali pa mogoče oseba, do katere že dolgo nekaj čutim, čuti enako in mi bo s solzami v očeh pritekla v objem? Naj gre za iskanje fanta ali punce iz srednješolskih let, ki se je pred dvajsetimi leti preselil/-a drugam, ali neznanca s počitnic, čigar e-poštni naslov so izgubili, ta čustveni lov za zakladom se bo dotaknil tako mladih kot starih.

 

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija