ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

01 Avgust 2018

Premierno na FOX LIFE v avgustu

Fantazija
Od 20. avgusta ob ponedeljkih ob 22.00
Premiera za regijo

V inteligentnem novem trilerju spremljamo Maro Kint (Sarah Shahi), nekdanjo pogajalko za talce in strokovnjakinjo za človeško vedenje, ki je po nepredstavljivi osebni tragediji postala univerzitetna profesorica. Toda ko jo pokličejo, da bi rešila običajne ljudi, ki so se izgubili v visokotehnološkem programu navidezne resničnosti, kjer lahko dobesedno živite svoje sanje, ugotovi, da bo skozi reševanje drugih našla pot, da reši sebe.

Igrajo:

Sarah Shahi kot Mara Kint
Dennis Haysbert kot Charlie Ventana
Kathryn Morris kot Monica Shaw
Sendhil Ramamurthy kot Paul Hammond

 

Mick, 2. sezona
Od 7. avgusta ob torkih ob 22.00
Premiera za regijo

Uspešna komična serija MICK, ki se v drugi sezoni vrača z nezaslišanimi lumparijami, daje izrazu "disfunkcionalna družina" povsem nov pomen. V njej Kaitlin Olson igra Mickey, nepopustljivo pobalinko, ki je primorana vzgajati svojo razvajeno nečakinjo (Sofia Black-D'Elia) in dva nečaka (Thomas Barbusca, Jack Stanton) v središču razkošnega Greenwicha v Connecticutu. Čeprav na tehtnico venomer postavlja svoj udoben novi življenjski slog in poskuse, da bi obvladala tri podivjane otroke, ki ne poznajo nobene mere, se Mickey odloči, da bo vztrajala. S pomočjo svojega fanta, ki občasno ni njen fant (Scott MacArthur), in gospodinje (Carla Jimenez), ki živi z otroki, je odločena, da ji bo uspelo, oziroma da bo vsaj omedlela, kadar ji ne bo.

Igrajo:

Kaitlin Olson kot Mackenzie Murphy
Sofia Black-D'Elia kot Sabrina Pemberton
Thomas Barbusca kot Chip Pemberton
Carla Jimenez kot Alba
Jack Stanton kot Ben Pemberton
Scott MacArthur kot Jimmy

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija