ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

01 Junij 2018

Premierno na FOX LIFE u juniju

Prevaranti, 2. sezona
Od 11. junija ob ponedeljkih ob 22.00
Premiera za regijo

V seriji "Prevaranti" spremljamo zgodbo o Maddie, zapeljivi prevarantki, ki na zelo edinstven način okrog prinaša nič hudega sluteče žrtve. Prelevi se v različne osebnosti, očara moške in ženske, da se zaljubijo vanjo, se z njimi poroči, nato izgine z vsem njihovim denarjem in dovolj neprijetnimi informacijami, zaradi katerih se ne bodo obrnili na policijo. Pokvarjeni načrt ji uspe vedno znova in znova, dokler njene zadnje žrtve, Ezra, Richard in Jules, ne združijo moči, da bi jo našle. Da bi trojica dohitela Maddie, se mora tudi sama naučiti sleparske obrti.

Igrajo:

Inbar Lavi kot Maddie
Rob Heaps kot Ezra Bloom
Parker Young kot Richard Evans
Marianne Rendón kot Jules

 

Brez besed, 2. sezona
Od 5. junija ob torkih ob 22.00
Premiera za regijo

Maya DiMeo je mama, ki bo naredila vse za svojega moža Jimmya in otroke, Raya, Dylana in JJ-ja, najstarejšega sina s cerebralno paralizo. V drugi sezoni hudomušne in pogosto nepredvidljive komedije se Kenneth s pomočjo JJ-ja znova združi z družino po JJ-jevi prvi pustolovščini na poletnem taboru. Ko vstopamo v novo šolsko leto, se družina DiMeo, ki vedno skuša najti primerno šolo za JJ-ja, sooča z novo in neznano resničnostjo. DiMeovi otroci bodo še vedno hodili na isto šolo! Za DiMeove je to naznani teren, ampak kot vedno bodo našli zabavno ravnotežje v vsem, kar počnejo, ko se privajajo na zamisel, da bodo dejansko postali člani skupnosti.

Igrajo:

Minnie Driver kot Maya DiMeo
John Ross Bowie kot Jimmy DiMeo
Cedric Yarbrough kot Kenneth Clements
Mason Cook kot Raymond "Ray" DiMeo
Micah Fowler kot Jimmy "JJ" DiMeo
Kyla Kenedy kot Dylan DiMeo

 

Novo dekle, 7. sezona
Od 17. junija ob sobotah in nedeljah ob 14.10
Premiera za regijo

V sedmi in zadnji sezoni komične serije NOVO DEKLE junaki proučujejo sodoben pogled na prijateljstvo in romanco. Pet prijateljev nejevoljno sprejme odgovornosti odraslih, kar pogosto povzroči komične zaplete, in se trudi najti svoj prostor v svetu.

Konec šeste sezone je Jess povedala Nicku, kaj v resnici čuti do njega; Winston in Aly sta se zaročila; Cece in Schmidt pa sta izvedela, da bosta zibala. V zadnji sezoni se zgodba odvija tri leta pozneje. Jess in Nick sta srečen par, ki se je vrnil z burne promocije knjige po Evropi. Oče gospodinjec Schmidt in zaposlena mama Cece vzgajata hčerko Ruth. Winston in Aly sta poročena in pričakujeta otroka.

Igrajo:

Zooey Deschanel kot Jess Day
Jake Johnson kot Nick Miller
Max Greenfield kot Schmidt
Hannah Simone kot Cece Parekh

 

Ameriška gospodinja, 2. sezona
Od 17. junija ob nedeljah ob 21.00
Premiera za regijo

Katie Otto (Katy Mixon, “Mike in Molly”), samozavestna trmasta debelušna žena in mama treh otrok skrbi za svojo nepopolno družino v premožnem Westportu v Connecticutu, kjer mrgoli “popolnih” mamic in njihovega “popolnega” podmladka. Skozi svoje najgloblje in prav nič cenzurirane misli, ki nam jih glasno pripoveduje, nas spusti v svoj svet druge najbolj obilne gospodinje v Westportu.

Igrajo:

Katy Mixon kot Katie Otto
Diedrich Bader kot Greg Otto
Daniel DiMaggio kot Oliver Otto
Julia Butters kot Anna-Kat Otto

 

Ljubke lažnivke, 5. sezona
Od 14. junija od ponedeljka do petka ob 19.00
Premiera za kanal

Pripravite se na še več zapletov in preobratov v peti sezoni serije LJUBKE LAŽNIVKE po napetem finalu četrte sezone, ko so po vseh šokantnih prizorih in razkritjih med drugim ustrelili Ezro. Povrh vsega je Alison živa in njena vrnitev vpliva na vse. Vrnil se je tudi Hannin bivši, Caleb, vendar se je kot oseba povsem spremenil. Z več vprašanji kot kdaj prej in drugimi znanimi obrazi, ki so se vrnili v Rosewood, bo nova sezona zanesljivo nabita s čustvi in polna spletk.

Igrajo:

Troian Bellisario kot Spencer Hastings
Ashley Benson kot Hanna Marin
Lucy Hale kot Aria Montgomery
Shay Mitchell kot Emily Fields
Sasha Pieterse kot Alison DiLaurentis

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija