ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

30 Januar 2019

Premierno na FOX LIFE februarja

Novi Amsterdam, 1. sezona
od 12. februarja, torek ob 21:00
 
Premiera za Balkan

Edinstvena zdravniška drama spremlja pametnega in šarmantnega dr. Maxa Godwina, ki se v vlogi direktorja bolnišnice zavzame, da bo priskrbel vrhunsko zdravniško oskrbo. Kako lahko pomaga? Zdravniki in ostalo osebje so v dvomih. Dr. Goodwin je prepričan, da ga ne bo nič ustavilo in bo vdahnil novo življenje bolnišnici s premalo osebja, premalo sredstev in slabim slovesom ter ji povrnil nekdanji sloves, saj je edina bolnišnica na svetu, ki lahko zdravi pacienti z ebolo, zapornike iz Rikersa in ameriškega predsednika pod isto streho.

Igrajo:
RYAN EGGOLD
JANET MONTGOMERY
FREEMA AGYEMAN
JOCKO SIMS
TYLER LABINE
ANUPAM KHER

 

Milijon stvari, 1. sezona
Od 20. februarja, sreda ob 21:00

Premiera za Balkan

Pravijo, da prijateljstvo ni ena sama zadeva, ampak je skupek milijon majhnih stvari. To drži za skupino bostonskih prijateljev, ki se spoprijateljijo v nepričakovanih razmerah. Nekateri so uspešni, nekateri imajo težave s kariero ali v ljubezni, vsi pa se počutijo, kot da so obtičali. Ko eden izmed njih umre, drugi končno spoznajo, da morajo začeti živeti. Kmalu spoznajo, da jih lahko včasih reši samo prijateljstvo.

Igrajo:
David Giuntoli
Ron Livingston
Romany Malco
Allison Miller
Christina Moses

 

Preobrazba telesa s Khloé Kardashian, 1. sezona
od 27. februarja, od ponedeljka do petka ob 15:15

Premiera za Balkan

V Preobrazbi telesa s Khloe Kardashian bodo udeleženci dobili priložnost, da se s pomočjo Khloe in strokovnjakov s področja fitnesa in zdrave prehrane preobrazijo od znotraj navzven. Ni pomembno, ali so te moške in ženske zapustili partnerji ali poskušajo popraviti ljubezensko razmerje ali pa se soočajo s katerimi drugimi življenjskimi izzivi, Khloé jim zna pomagati, saj je sama prebrodila številna težave s telesom. Khloé v oddaji spozna udeležence in udeleženke, ugotovi, kaj jih je prizadelo in jim ponudi orodja, s katerimi lahko ponovno oblikujejo lepo postavo. Glavni cilj pa je maščevanje.

Igra:
Khloé Kardashian

 

Shepovo iskanje ljubezni, 1. sezona
od 19. februarja, od ponedeljka do petka ob 15:15 

Premiera za Balkan

V novi resničnostni seriji spremljamo postavnega samskega moškega Sheparda "Shep" Rosa, ki se poda na potovanje po Združenih državah, da bi našel svojo pravo ljubezen. Lastnik bara potuje si želi razširiti obzorja, zato potuje od od vzhoda do zahoda in išče svojo sorodno dušo. Ampak fant bo imel veliko dela pri iskanju in bo potreboval pomoč. Medtem ko potuje iz mesta do mesta, mu prijatelji pomagajo spoznavati nove ženske.

Igra:
Shepard Rose

 

 

 

 

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija