ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

30 Januar 2019

Premierno na FOX februarja

Živi mrtveci, 9. sezona (2. del)
Od 11. januarja, vsak ponedeljek ob 22:00

Premiera za Balkan

Prešnja sezona je prinesla vrhunec, v katerem so se Rick Grimes in njegova ekipa preživelih pomerili z Rešitelji in njihovemu zvitemu voditelji Neganu. Rick ima v rokah Neganovo življenje in pred veliko odločitvijo. Sam se odloči, da bo pustil Negana živeti, ker želi podpirati vrednote, za katere se je zavzemal njegov pokojni sin Carl. Na the vrednotah je gradil prihodnost, ampak na koncu ustvaril spor znotraj svoje skupine.

Leto in pol po končani vojni preživeli pod Rickovim vodstvom ponovno postavljajo civilizacijo. Prišel je čas miru in sodelovanja med skupnostmi, toda svet se hitro spreminja, strukture propadajo, narava pa se vedno bolj širi. Pokrajina se spreminja, kar preživelim prinaša nove izzive.

Sčasoma se začnejo skupnosti spopadati z nepričakovanimi ovirami, nevarnostjo in seveda živimi mrtveci, toda nihče ni pripravljen na to, kar bo ogrozilo civilizacijo, ki so jo preživeli stežka zgradili.

 Igrajo:

Andrew Lincoln kot Rick Grimes
Norman Reedus kot Daryl Dixon
Melissa McBride kot Carol Peletier
Lauren Cohan kot Maggie Greene

 

Orville, 2. sezona
Od 28. februarja, vsak četrtek ob 22:00

Premiera za Balkan

Orville je enourna, akcijska vesoljna serija, ki je nastala pod taktirko režiserja in dobitnika nagrade emmy Setha MacFarlana (Družinski človek, Ted, Kozmos: Odisejada v času in prostoru). Vesoljne dogodivščine so postavljene 400 let v prihodnost in govorijo o dogodivščinah raziskovalne vesoljne ladje. Posadka, ki jo sestavljajo tako ljudje kot vesoljci, se sooča s čudeži in nevarnostmi vesolja ter s težavami vsakodnevnega življenja. V glavnih vlogah sta MacFarlane v vlogi kapitana ladje Eda Mercerja in Adrianne Palicki (Agenti SHIELD, Petkove nočne luči) v vlogi Edove bivše žene in glavne poveljnice. V seriji nastopajo še Penny Johnson Jerald (24, “The Larry Sanders Show”), Scott Grimes (“American Dad!”, Šerifova pravica), Peter Macon (Brez sramu, “Bosch”), Halston Sage (Sosedi, Kurja polt), J Lee (“American Dad!”, “The Cleveland Show”), Mark Jackson (“That Royal Today”) in Chad L. Coleman (Živi mrtveci, Skrivna naveza).

Igrajo:

SETH MACFARLANE kot kapitan Ed Mercer
ADRIANNE PALICKI kot poveljnica Kelly Grayson
PENNY JOHNSON JERALD kot dr. Claire Finn
SCOTT GRIMES kot poročnik Gordon Malloy
PETER MACON  kot poročnik Bortus
HALSTON SAGE kot častnica Alara Kitan
J. LEE kot poročnik John Lamarr
MARK JACKSON kot Isaac
CHAD L. COLEMAN kot Klyden

 

Prehod, 1. sezona
Od 12. februarja, vsak četrtek ob 22:00

Premiera za Balkan

Prehod je napet triler, posnet po trilogiji Justina Cronina, ki govori o projektu NOAH, tajni zdravniški enoti, kjer znanstveniki eksperimentirajo z nevarnim virusom, ki bi lahko vodil do odkritja zdravila za vse bolezni, hkrati pa predstavlja grožnjo, saj lahko uniči celotno človeštvo.

Igrajo:
Jason Fuchs kot Lawrence Grey
Saniyya Sidney kot Amy Belafonte

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija