ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

30 September 2018

Premierno na FOX CRIME v oktombru

Harrow S1
1. oktobra, ponedeljek ob 22:00

Premiera za Balkan

Dr. DANIEL HARROW ni običajen forenzični patolog – neupoštevanje nadrejenih in neizmerna empatija do mrtvih mu pomagata rešiti tudi najbolj čudaške primere. Zavzema se za to, da žrtve dobijo besedo, in pripravljen je prikrojiti vsakršno pravilo, da se prikoplje do resnice o tem, kaj se jim je zgodilo. Ko pa začne grozljiva skrivnost iz njegove preteklosti ogrožati njegovo družino, kariero in tudi njega samega, mora Harrow uporabiti vso svojo iznajdljivost, pretkanost in obširno forenzično znanje – ne za to, da bi razrešil zločin, temveč da bi preprečil, da pride na dan.

Igrajo:
Ioan Gruffudd kot dr. Daniel Harrow
Mirrah Foulkes kot Soroya Dass
Remy Hii kot Simon Van Reyk

 

Srečko S3
4. oktobra, četrtek ob 22:00

Premiera za Balkan

 Serija Srečko se je vrnila z udarno novo sezono, ki bo razkrila še več skrivnosti zapestnice in v kateri bomo spremljali detektiva Harryja Claytona, ki se bo boril za življenje in ugled. Harry postane najbolj iskan človek na napačni strani zakona in zdi se, da mu je sreča nenazadnje obrnila hrbet. V tretji sezoni se bo Clayton soočil z vrsto osebnih izzivov, ki bodo preizkušali njegovo pravo naravo in v kaj zares verjame, ga prisilili v soočenje s svojimi najglobljimi demoni in ga skoraj spravili ob pamet, da bo rešil sebe in ljudi okoli sebe.

Igrajo:
James Nesbitt kot Harry Clayton
Amara Karan kot detektivka Suri Chohan

 

 

Maigret S2
12. oktobra, petek ob 22:00

Premiera za Balkan

 Mednarodna filmska zvezda Rowan Atkinson bo odigral znamenitega francoskega detektiva Julesa Maigreta še v dveh filmih, ki se dogajata v Parizu v 50. letih 20. stoletja. V filmu Na križišču Maigret več ur zaslišuje Carla Andersena, osumljenega umora. Čeprav se Maigret trudi po najboljših močeh, se Andersenova zgodba ves čas sklada – vztraja pri tem, da je nedolžen. Zakaj so potem našli truplo prekupčevalca z diamanti na njegovi posesti, v njegovem avtu in ustreljenega z njegovo pištolo? In zakaj je Andersen s svojo skrivnostno sestro Elso poskušal zbežati? V filmu Maigret v Montmartru Arlette, striptizeta v enem zakotnih nočnih klubov v predelu Montmartre, prijavi policiji pogovor o bližajočem se umoru, ki ga je slučajno slišala. Njeno prijavo pa začnejo jemati resno šele, ko najdejo Arlette zadavljeno.

Igrajo:
Rowan Atkinson kot glavni inšpektor Jules Maigret
Leo Staar kot inšpektor LaPointe

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija