ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

28 December 2018

Premierno na FOX CRIME u januarju

Lažna zastava 2
7. januarja, ponedeljek ob 22:00
Premiera za Balkan

Eksplozija pretrese slovesnost ob odprtju novega naftovoda med Izraelom in Turčijo. Življenje treh na videz običajnih družin ne bo nikoli več enako. Nekatere člane družine postanejo osumljenci za eksplozijo, v kateri je na slovesnosti umrlo več vladnih uslužbencev, vključno sturškim ambasadorjem.

O mednarodnem incidentu, poimenovanem “smrtonosen teroristični napad”, mediji poročajo 24 ur na dan. Vlada, ki ne more prezreti tega, kar izgleda kot napad Hezbolaha, ustvari tajno ekipo agentov Mossada in Shin Beta pod vodstvom oddelka boja proti terorizmu.

Na začetku raziskave se med osumljenci pojavijo tri imena — ANAT, AMIR in DIKLA. Ti so bili prisotni na slovesnosti in so izginili, ko je prišlo do eksplozije. Prav tako jih niso našli med mrtvimi, poškodovanimi ali preživelimi. Njihove družine padejo v spletko skrivnosti in laži. Življenje se jim obrne na glavo. Kmalu se njihovo presenečenje spremeni v sumničavost in nezaupanje. Nihče jim ne more zagotoviti, da bo rešitev uganke postavila življenje družin na stare tire.

 

 

In potem jih ni bilo
18. januarja, petek ob 22:00
Premiera za kanal

Miniserije, ki so posnete po najboljših kriminalkah vseh časov z naslovom In potem jih ni bilo pisateljica Agathe Christie. Dogajanje je postavljeno v leto 1939, ko stoji Evropa na pragu vojne. Serija sledi desetim neznancem z vprašljivo preteklostjo, ki so poslani na osamljeni otok blizu devonske obale v južni Angliji. Odrezani so od celine, njihovi gostitelji so skrivnostno izginili, poleg tega so obtoženi grozljivih zločinov. Ko začnejo člani skrivnostno umirati, se začnejo zavedti, da se med njimi gotovo skriva morilec. Kdo bo preživel? Kdo je morilec?

 

 

Agatha Raisin 2
10. januarja, četrtek ob 22:00
Premiera za Balkan

V tiho vaško življenje se lahko lahko prikradejo umori – naša priljubljena dektektivka se vrača.Serija temelji na priljubljenih avtorice M.C. Beaton. Ashley Jensen (Catastrophe, Extras, Love, Lies Records) se vrača kot naša priljubljena londonska piarovka, ki se je v pokrajini Cotswold spremenila v amatersko detektivko. Čaka nas 2. sezona zabavnih dogodivščin z umori.

Zgodba je nadaljevanje zaključka 1. sezone. James in Agatha sta razglašena za nedolžna za umora njenega bivšega moža. Agatha se je pravkar vrnila s katastrofalnega izleta na Ciper, James pa je izginil.

Spet je sama v Carselyju.

 

 

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija