ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

30 Januar 2019

Premierno na FOX CRIME februarja

Kapitan Sharif, 1. sezona
25. februarja, od ponedeljka do petka ob 17:15

Premiera za Balkan

Skupaj rešujejo razliČne zlocine in umore. Kapitan Kader Sharif je detektiv za umore, ki opravlja svoje delo s strastjo. Rad ugotavlja in razkriva, kaj se ne sklada v primeru, in zaradi previdnega načina dela ga nekateri zločinci kar spregledajo. Z neverjetnim sarkazmom in poznavanjem TV-oddaj rad jezi osumljence in sodelavce. Na drugi strani pa je nova elegantna sodelavka, kapitanka Adeline Briard. Adeline se ne strinja z njegovim načinom dela in raje sledi dejanskemu poteku dogodkov. Prav dolgo pa ne more držati zamere do njega, saj je nekaj v zraku med našima dvema herojema.

Igrajo:
Abdelhafid Metalsi kot Kader Chérif
Carole Bianic kot Adeline Briard 

 

Zločinske igre Agathe Christie, 2. sezona
1. februarja, petek ob 22:00
Premiera za Balkan

Nova sezona Zločinskih iger je postavljena v glamurozni svet v 50. leta prejšnjega stoletja. Zoprn, a neverjetno postaven Laurence raziskuje skrivnostne zločine, ki jih je sestavila kraljica zločinov Agatha Christie. Mlada novinarka in feministka Alice Avril je pripravljena narediti vse, da pride na naslovnico, in prepiri med njo in Laurencom so postali zakon. Na srečo se Laurence lahko zanese na zvesto tajnico Marlene, reinkarnacijo Marylin Monroe. Mešanica glamurja in smeha.

Igrajo:
Samuel Labarthe kot Swan Laurence
Blandine Bellavoir kot Alice Avril

 

Zločinski um, 14. sezona
5. februarja, torek ob 22:00

Premiera za Balkan

V Zločinskem umu spremljamo elitno ekipo FBI strokovnjakov, ki analizirajo najbolj zvite zločinske ume v državi. Najboljši in najbolj iskušeni član enote BAU za analizo vedenja je agent David Rossi, ki  je soustanovitelj enote in nepogrešljivi element pri reševanju novih primerov. BAU-ekipo vodi posebni agent Aaron Hotchner, ki zna pridobiti zaupanje ljudi in odkriti njihove skrivnosti. Drugi člani so še posebni agent Derek Morgan, ki je strokovnjak za zločine obsedencev, dr. Spencer Reid, ki ima kot običajno nerazumljeni geniji tako nizek družbeni IQ, kot ima visok intelektualni IQ, Jennifer “JJ” Jareau, ki se je pred kratkim poročila s svojo dolgoletno ljubeznijo, Penelope Garcia, ki je nepogrešljiv računalniški genij, in najnovejša članica Alex Blake, ki se ponovno pridruži FBI-ju po kratkem poučevanju na univerzi in doprinese enoti svoje jezikovne spretnosti. Vsak član s svojim znanjem in spretnostmi pomaga pri analiziranju motivov in čustev zločincev z namenom, da jih ustavijo, preden lahko zagrešijo še kakšen zločin.

Igrajo:
Matthew Gray Gubler kot dr. Spencer Reid
Kirsten Vangsness kot Penelope Garcia
Joe Mantegna kot David Rossi

 

Bull, 3. sezona
6. februar, sreda ob 22:00

Premiera za Balkan

V 3. sezoni se dr. Jason Bull (Michael Weatherly) po srčnem napadu vrne na delo. Prvi primer je zelo težak, saj morajo braniti zavarovalniško podjetje, katerega toži umirajoča mati, ker ji podjetje noče kriti presaditve jeter.

Igrajo:
Michael Weatherly kot Jason Bull
Freddy Rodríguez kot Benny Colón
Geneva Carr kot Marissa Morgan

 

FBI, 1. sezona
21. februar, četrtek ob 22:00

Premiera za Balkan

Dick Wolf, dobitnik nagrade emmy, in ekipa, ki je snemala Zakon in red, so posneli napeto dramo FBI o dogajanju v newyorški pisarni ameriškega Zveznega preiskovalnega urada. Vsi člani elitne ekipe uporabijo svoje znanje, talente in tehnične spretnosti, da ohranijo New York in državo varno. Posebna agentka Maggie Bell prihaja iz družine, ki je prav tako sodelovala z zveznim preiskovalnim uradom, skrbi tako za sodelavce kot za ljudi, ki jih varuje. Njen partner je posebni agent Omar Adom ‘OA’ Zidan, ki je delal dve leti pod krinko za DEA, ameriški urad za boj proti drogam, preden ga je FBI poklical medse. Nad njima je posebna agentka Dana Mosier, ki deluje pod stalnim pritiskom 24 ur na dan, 365 dni na leto in ima neizpodbitno glavno avtoriteto. V ekipiji je še posebni agent  Jubal Valentine, ki je glavni povezovalni član pisarne, saj je s svojim razumevanjem tako nadrejenih kot podrejenih postal glavni motivator ekipe. Kristen Chazal je vrhunska analistka, ki se je pridružila ekipi neposredno z univerze in zna sestaviti koščke velike slike hitreje kot vsi drugi. Prvorazredni agentje raziskuje primere velikih razsežnosti, vključno s terorizmom, organiziranim kriminalom in protiobveščevalno službo.

Igrajo:
Missy Peregrym kot posebna agentka Maggie Bell
Zeeko Zaki kot posebni agent Omar Adom 'OA' Zidan 

 

PREISKOVALCI NA DELU: NCIS, 8. SEZONA
12. februarja, od ponedeljka do petka ob 22:00

Premiera za kanal

NCIS, mornariška služba za kriminalne preiskave, ni samo akcijska drama. Z veliko smeha se osredotoča na včasih zapleteno, a vedno zabavno dinamiko ekipe, ki mora sodelovati v situacijah po9d velikim pritiskom. Posebni agent Leroy Jethro Gibbs, nekdanji topniški vodnik, vodi raznovrstno ekipo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami v vlogi preiskovalca. Posebni agentje potujejo po svetu in raziskuje zločine, od umorov do terorizma, ki so povezani z mornarico.

Igrajo:
Mark Harmon kot Leroy Jethro Gibbs
David McCallum kot Donald Mallard

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija