ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

30 September 2018

Premierno na 24KITCHEN v oktombru

Richovi barski prigrizki
Petek ob 13:00

Premiera 26. oktobra 2018

V vsaki epizodi so predstavljeni nezahtevni prigrizki, ki se jih da narediti tudi doma.

Kuharski mojster Adrian Richardson (Good Chef Bad Chef, Skrivnosti mesa) za pultom v svoji trendovski restavraciji v Melbournu dokazuje svojo nadarjenost za pripravljanje domiselnih prigrizkov, pijač in okusnih zalogajčkov.

Richo, ki je ubral nov pristop do prigrizkov, bo razkril nove zamisli kot tudi domiselne prenovitve klasik, kot so njegovi topli sendviči s česnom in kozicami ter falafli, polnjeni z mocarelo. Da bi z drugimi delil svojo ljubezen do mednarodne kuhinje, ga pri pripravi jedi navdihuje kulinarika iz držav z vsega sveta.

 

Martha peče, 8. sezona
Od ponedeljka do petka ob 12:00

Premiera 1. oktobra 2018

Martha Stewart v osmi sezoni serije Martha peče brska po shrambi, polni sodobnih sestavin za peko peciva, ki jih je zabavno preizkusiti, ki so zdrave in ki jih še nikoli ni bilo tako lahko dobiti. Pridružite se Marthi na učni uri s strokovnjaki, ki pridelujejo in proizvajajo sestavine, boljše za vas. Potem pa seveda izvedite še, kako jih lahko najbolje uporabite za pripravo prekrasnih tort, pit, piškotov, kruha in drugih jedi.

 

 

 

 

 

 

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija