ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

27 Junij 2019

Premierno na 24KITCHEN u juliju

Otoška pojedina s Petrom Kuruvito
Četrtek @13:00

Premiera 4. julija 2019

Peter Kuruvita obožuje kulinarične dogodivščine in tako se poda na pestro raziskovanje svojih otoških sosed.

Pravkar je prišel z zasebnega potovanja po Šrilanki, zdaj pa se bo podal po manj znanih poteh skozi majhno regijo, ki pa je kulturno zelo raznolika.

Obiskal bo vse od Filipinov do Indonezije in se odpravi do Vanuatuja, potem pa se bo malce umiril na slikovitih Cookovih otokih.

Čakajo ga srčni pogovori z lokalnimi družinami in doživel bo duha njihove bogate kulture. Spoznal pa bo tudi njihovo edinstveno kuhinjo. Na jedilniku bo veliko morske hrane, med drugim indonezijski kari s tuno,filipinska kisla juha ter pacifiški rakci s kokosom in morski sadeži.

Na jugovzhodu Azije je zelo priljubljena tudi svinjina. Za posebne družinske dogodke  ga ni čez pečenega odojka, ki se vrti na žaru.

 

Fidžijski okusi z Justine
Sreda  @13:00

Premiera 17. julija 2019

Fidži ima izjemno bogato kulturo in tradicijo. Justine bo spoznala lokalne kuharje in poljedelce, obiskala enkratne kraje in izvedela več o starodavnih kuharskih metodah.

Pod pozornim vodstvom Fuji-sana bo Justine z nami delila jedi, ki jih je navdihnilo potovanje, pa tudi pridelki, zaradi katerih je Shizuoka tako edinstven kraj v tako edinstveni državi.

Justine bo spoznala tudi skrivnosti izdelave rezancev soba, japonskih slaščic wagashi in pristne sojine omake.

Iskala bo tudi čudovite japonske pridelke, vse od svežega vasabija v gorah do sladkih agrumov na obali.

Spoznali bomo mnoge vrhunske chefe, obrtnike in mojstre, Justine pa nam bo skozi slikovito dogodivščino približala japonsko hrano in kulturo.

 

Moja kuhinja je zakon S4
Ponedeljek-nedelja @ 17:00

Premiera 1. julija 2019

To bo boj zveznih držav in krožnikov. Pet parov iz Novega Južnega Walesa, Victorie, Queenslanda, Zahodne in Južne Avstralije se bo pomerilo, da bi dokazali, čigava kuhinja je zakon.


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija