ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

01 Junij 2018

Premierno na 24KITCHEN junija

Najboljše diete na svetu
Ob ponedeljkih ob13.00
Od 18. junija 2018

V seriji Najboljše diete na svetu bomo spoznavali raznorazne diete z vsega sveta. Jimmy Doherty (Jamiejev in Jimmyjev kulinarični izziv, Jimmy's Farm) in Kate Quilton (Food Unwrapped) potujeta in proučujeta prehranjevalne navade v različnih državah, plemenih in skupnostih, da bi ugotovila, kako zelo so se spremenile v zadnjih 50 letih in kako je to vplivalo na naše zdravje.

Na popotovanju Jimmyja in Kate smo pod drobnogled vzeli 50 načinov prehranjevanja in jih s pomočjo vodilnih prehranskih strokovnjakov razvrstili od najslabšega do najboljšega.

Odkrivali bomo razlike v prehranjevalnih navadah in presenetljive podobnosti med več tisoč kilometrov oddaljenimi državami.

To je potovanje do nekaterih osupljivih odkritij o nekaterih najhujših ekscesih, ki so lahko posledica sodobnega načina prehranjevanja, hkrati pa bomo spoznali izjemne diete, ki nam lahko podaljšajo življenje. Kate in Jimmy bosta obiskala devet držav, da bi poiskala odgovore na nekatera temeljna vprašanja. Vstopili bomo v domove in kuhinje družin z vsega sveta, da bi videli, kako se globalne skupnosti v resnici prehranjujejo.

VODITELJA ODDAJE: Jimmy Doherty, Kate Quilton


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija