ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

28 December 2018

Premierno na FOX LIFE v januarju

Talenti v belem 15
od 3. janurja, ob četrtkih ob 21:00 
Premiera za Balkan

Serija Talenti v belem je prejela zlati globus za najboljšo televizijsko dramsko serijo leta 2007 in nominirala za več emmyjev, vključno za nagrado za najboljšo dramsko serijo, ter slovi kot ena najboljših serij na televzijskih ekranih. Medicinska drama, zdaj že 15. sezona, sledi Meredith Grey in ekipi zdravnikov, ki se vsak dan srečujejo z odločitvami o življenju in smrti. Zdravniki si med seboj pomagajo in včasih celo več kot samo prijateljstvo. Skupaj ugotovijo, da niti medicina niti razmerja niso samo črno-bela.

 

 

 

 

To smo mi 3
od 9. januarja, ob sredah ob 22:00
Premiera za Balkan

Vsak ima družino. In vsaka družina ima zgodbo. Serija To smo mi govori o družini Pearson skozi stoletja: od Jacka in Rebecce, mladih staršev v 80. letih 20. stoletja, do njunih 38-letnih otrok Kevina, Kate in Randalla, ki iščejo ljubezen in srečo v sedanjosti. Prizemljena, življenjska drama- komedija razkrije, kako tudi najmanjši trenutki v našem življenju vplivajo na to, kaj postanemo, in kako lahko razmerja, ki jih imamo z drugimi, preživijo čas, razdaljo in celo smrt.

 

Postaja 19 S2
od 10. januarja, ob četrtkih ob 22:00 
Premiera za Balkan

Postaja 19 sledi ekipi pogumnih seattlskih gasilcev, ki tvegajo svoje življenje za dobro ljudi. Zadnja serija izvršnih producentov serije Talenti v belem, Škandal in Kako se izmazati z umorom nas popelje v zahteven, težak in včasih čustven svet najpogumnejših mož v mestu.

 

 

 


Specializant 2

od 15. januarja, ob torkih ob 22:00
Premiera za Balkan

V 2. sezoni serije Specializant ša naprej razkrivamo, kaj se v resnici dogaja, dobro in slabo, po bolnišnicah. Provokativna medicinska drama sledi skupini zdravnikov v bolnišnici Chastain Memorial ter njihovim osebnim in delovnim izzivom.

.

 

 

 

Ameriški top model 20
od 7. januarja, od ponedeljka do petka ob 15:15
Premiera za Balkan

Vsak teden bodo kandidati v seriji Ameriški top model tekmovali za nagradni paket, ki vključuje pogodbo za manekenstvo, GUESS kampanjo in pojavitev v reviji Nylon Magazine. Zmagovalec bo prejel nagrade, vključno z državno promocijsko kampanjo za GUESS v vrednosti 100.000 dolarjev, GUESS je začel že marsikatero manekensko kariero, modno pojavitvijo v reviji Nylon Magazine in pogodbo o manekenskem sodelovanju z odgovornimi v Ameriškem top modelu.

 

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija