ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

29 Avgust 2017

Premiere na National Geographic v septembru

Leto milijon (6 oddaj x 60 minut)
V nedeljo 24. septembra ob 21.55, Premiera

LETO MILIJON je nova serija, ki proučuje življenje v bližnji in daljni prihodnosti, ko je povsod prisotna umetna inteligenca, zaradi napredka v medicini in biologiji pa se je naša življenjska doba povečala na več sto let. Način našega sporazumevanja, dela in učenja se bo revolucionarno spremenil zaradi telepatije in navidezne resničnosti. Želja po raziskovanju nas bo gnala globlje v vesolje, ker bomo odkrivali nove planete, naravne vire in morda celo življenje.

Država (4 oddaje x 60 minut) (dve zaporedni epizodi)
V nedeljo 10. septembra in 17. septembra ob 21.55, Premiera 

Izjemna nova drama priznanega scenarista in režiserja Petra Kosminskyja. Prepričljiva izmišljena zgodbo temelji na obsežni raziskavi. V Državi spremljamo izkušnje štirih Britank in Britancev, ki zapustijo staro življenje, da bi se pridružili ISIS-u v Siriji. Skozi neustrašen prikaz resničnosti življenja v ISIS-u spremljamo avtentično dramo in se lahko poglobimo v eno najbolj perečih vprašanj našega časa.

11. september: Najdaljša vojna(120-minutna oddaja)
V nedeljo 3. septembra ob 21.55, Premiera

Ob 15. obletnici napadov 11. septembra National Geographic Channel obuja spomine na najboljše reportaže od tragedije, ki je spremenila svet. Ogledali si bomo obsežne prispevke iz preteklih oddaj o dogodkih, ki so pripeljali do napadov v New Yorku in Washingtonu.

Saturn znotraj prstanov (60-minutna oddaja)
V petek 15. septembra ob 21.55, Premiera 

Ta september bomo doživeli zgodovinski konec prve odprave vesoljskega plovila v Saturnovo orbito z namenom raziskovati in spoznavati najbolj prepoznaven planet v Sončevem sistemu. V zadnjem prikazu natančnega pilotiranja bo Cassini opravil nevaren spust med Saturn in notranji rob njegovih obročev. Prvič se bo potopil v megleno in pogosto divjo atmosfero, da bi še bolje spoznal planet, ki ga je občudoval dve desetletji. V posebni enourni oddaji bomo razkrili skrivnosti, ki jih je Cassini zbral o Saturnu, njegovih obročih in lunah, ter planet razgalili kot še nikoli prej.

Katastrofa v zraku (6 oddaj x 60 minut)
V ponedeljek 11. septembra ob 21.55, Premiera, nove epizode

Ob vsaki letalski nesreči svet postane pozoren. Kot tudi strokovnjaki, ki morajo ugotoviti, kaj se je zgodilo. V oddajah Katastrofa v zraku 16 razkrivamo resnico v ozadju najbolj odmevnih letalskih katastrof. V vseh epizodah spremljamo pričevanja očividcev, napete uprizoritve, vrhunsko računalniško animacijo in intervjuje s preiskovalci, ki na koncu sklenejo, kaj je šlo narobe.

Nacistične megagradnje, kompilacija (4 oddaje x 60 minut)
V četrtek 14. septembra ob 21.55, Premiera

V oddaji so zbrani najboljši prizori prvih treh sezon s kopnega, morja in iz zraka.

 

 

Hudobni tun: Sever proti jugu 3 (10 oddaj x 60 minut)
Vsak ponedeljek ob 20.55, Nadaljevanje septembra

Tretjo sezono se na National Geographic vrača Hudobni tun. Podali se bomo v najbolj nevarne kraje, da bi ulovili tuna.


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija