ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

30 Avgust 2017

Premiere na FOX MOVIES v septembru

Trčeni profesor
3. septembra ob 22.00

Vsebina: Komik in superzvezdnik Eddie Murphy se vrača v eni svojih najbolj zabavnih filmskih multi-vlog kot profesor Sherman Klump, močno preobilen znanstvenik, ki se zaljubi v ljubko profesorico Carlo Purty (Jada Pinkett Smith). V obupnem prizadevanju, da bi pridobil njeno naklonjenost, Klump izumi zdravilo, ki vpliva na DNK in ga začasno spremeni v vitkega, testosterona polnega cepca, Buddyja Lova. Ne traja dolgo, ko oba ega začneta tekmovati za prevlado in Carlino pozornost v komediji, v kateri igrata tudi Dave Chapelle in nominiranec za oskarja James Coburn. Murphy genialno odigra vse člane "močnega" klana Klump po zaslugi posebne maske Ricka Bakerja, s katero si je prislužil oskarja. Odlična zabava in pozitivno sporočilo... To je film, ki si ga morate ogledati. 

Od deklice do bejbe
5. septembra ob 22.00

Vsebina: Smo leta 1987 in Jenna Rink je stara 13 let. Njeni staromodni starši jo dušijo, kul mulci v šoli pa se ne zmenijo zanjo. Po rojstnodnevni zabavi, ki je bila prava polomija, si nekaj zaželi: da bi bila odrasla in imela življenje, kakršno si je vedno želela. Ko naslednji dan Jenna pride iz garderobe, je leto 2004. Zdaj je prelestna uspešna tridesetletnica (Jennifer Garner) s super službo in bajnim stanovanjem. Zbegana Jenna počasi sprejme svoje novo življenja, vendar kmalu ugotovi, da nekaj manjka. Njen nekdanji najboljši prijatelj, Matt. Ko ga poišče, zgrožena ugotovi, da z Mattom (Mark Ruffalo) nima več stikov, da je zaročen in se bo kmalu poročil. Jenna spozna, da imeti vse ni dovolj. Zdaj si najbolj želi, da še ni prepozno.

Rdeči zmaj
8. septembra ob 22.00

Vsebina: Oskarjevec Anthony Hopkins oživi svoj najslavnejši lik v tem napetem trilerju, v katerem igra tudi nominiranec za oskarja Edward Norton. Agenta FBI Willa Grahama pokličejo nazaj v službo po zgodnji upokojitvi, da bi ujel serijskega morilca, ki ga oblasti poznajo pod imenom "Zobna vila". Za pomoč prosi svojega najhujšega sovražnika, dr. Hannibala "Kanibala" Lecterja, da bi ujel "Zobno vilo" in ga pripeljal pred pravico. Edina težava je, da "Zobna vila" dobiva informacije o Grahamu in njegovi družini in to od samega dr. Lecterja.

 

Trčeni profesor 2
10. septembra ob 22.00

Vsebina: Klumpovi so se vrnili v tem zabavnem nadaljevanju filma! Zajetni profesor Klump (Eddie Murphy) je dal vse od sebe, da bi Buddyja potlačil v svojo podzavest, vendar zgrožen ugotovi, da se prikaže v najbolj neprimernih trenutkih in ogroža njegove poročne načrte s sodelavko Denise Gains (Janet Jackson). Sherman se odloči, da se bo enkrat za vselej znebil svojega pohotnega alter ega in sicer tako, da bo iz svojega telesa odstranil ves Buddyjev DNK. Vendar se Buddy utelesi v Shermanovem svetu in zahteva profesorjev osupljivi izum, revolucionarni pomlajevalni serum. Buddy se odpravi v hišo Shermanovih, da bi dobil zvarek, vendar se mora prej soočiti z vsemi Klumpovimi. Ne moremo prezreti Murphyjevega daru za komedijo, saj je perfektno in zabavno odigral vseh osem Klumpovih. Ne zamudite nadaljevanje filma, ki se ga Amerika nikakor ne naveliča.

Hannibal
15. septembra ob 22.00

Vsebina: Sedem let je minilo, odkar sta se dr. Hannibal Lecter in agentka FBI Clarice Starling srečala v strogo varovanem zaporu za neprištevne zločince. Doktor, ki je pobegnil, je zdaj na svobodi. Živi v Evropi in izkorišča prednosti podzemlja, vendar se zaveda, da ga bo preteklost dohitela. Njegova šesta žrtev, Mason Verger, čeprav grozno iznakažen, je preživel in se hoče maščevati. Za vabo uporabi osebo, ki se ji Lecter ne more upreti: Clarice Starling.

 

 

Samo še 60 sekund
16. septembra ob 22.00

Vsebina: Število tatvin avtomobilov na Long Beachu v Kaliforniji upade za 47 %, ko se RANDALL "MEMPHIS" RAINES odloči, da ne bo več sodeloval pri velikih tatvinah avtomobilov... dokler se njegov mlajši brat KIP ne zaplete z mafijo. Zdaj mafijski šef RAYMOND CALITRI grozi, da bo ubil Kipa, če Randall ne ukrade 50 eksotičnih avtomobilov in jih pripelje na tovorno ladjo do petka ob osmih zjutraj. Z mafijo za petam in policijo za vratom Memphis ponovno sestavi staro ekipo in poskusi izpeljati nemogoče... Pa bo lahko?

 

 

Ne pozabite velikanov
22. septembra ob 22.00  

Vsebina: Film Ne pozabite velikanov producenta Jerryja Bruckheimerja ("Armageddon","The Rock"), v katerem igra oskarjevec Denzel Washington ("Bitka za slavo"), pripoveduje izjemno navdihujočo resnično zgodbo o kraju v Virginiji, ki je bil razklan zaradi rasnih predsodkov, in o dveh moških, ki sta ga spet združila. Leta 1971 mladega črnega novica Hermana Boona (Denzel Washington) v šoli najamejo za glavnega nogometnega trenerja. S tem prevzame položaj, ki bi ga sicer dobil Bill Yoast, belec z izkušnjami in odličnimi športnimi rezultati. Ko Amerika stežka premaguje težave rasne integracije, moška počasi premagata svoje nezaupanje in se naučita spoštovati drug drugega. Pri tem skupino jeznih in neosredotočenih fantov oblikujeta v dinamično zmagovalno ekipo in dokažeta, da so junaki lahko vseh barv.  

Brez obraza
23. septembra ob 22.00

Vsebina: Vztrajni agent FBI Sean Archer mora sprejeti nevarno nalogo pod krinko, da bi našel usodno biološko orožje, ki ga je podtaknil njegov največji nasprotnik, sadistični teroristični plačanec, Castor Troy. Po skrajnem kirurškem posegu si Archer dobesedno "izposodi" Troyev obraz in identiteto, da bi opravil nalogo. Toda vse gre hudo narobe, ko se Troy zbudi iz kome, preobrazi v Archerja in v njegovem življenju, tako v službi kot doma, povzroči razdejanje.

 

 

Vrbji škrat
27. septembra ob 22.00

Vsebina: Z Willowom odpotujte v najbolj oddaljene kotičke svoje domišljije, prvič na Blu-rayu. V digitalno povsem obnovljeni različici si oglejte vrsto novih prizorov, ekskluzivno vsebino, ki je še niste videli.

Legendarna filmska ustvarjalca George Lucas in Ron Howard sta posnela brezčasno fantazijsko zgodbo, v kateri so junaki vseh velikosti in kjer je pustolovščina največja čarovnija. Ko mladi Willow Ufgood (Warwick Davis) najde zapuščeno dojenčico, izve, da ji je usojeno končati vladavino hudobne kraljice Bavmorde (Jean Marsh). Da bi Willow lahko zaščitil otroka, mora moči združiti z odpadniškim mečevalcem (Val Kilmer) in premagati sile teme v končnem spopadu med dobrim in zlim!

 

Vesoljski bojevniki
30. septembra ob 22.00

Vsebina: Priznani režiser Paul Verhoeven (Popolni spomin, Prvinski nagon) se je za Vesoljske bojevnike znova sestal z ustvarjalno ekipo uspešnice o Robocopu. V napeti pustolovščini predstavi življenje članov elitne mobilne enote, korpus predanih mladih vojakov in vojakinj, ki se bojujejo z ramo ob rami v galaktični vojni, v bitki za ohranitev človeštva. Boj jih odpelje na zunanji rob galaksije v vojno proti glavnemu sovražniku, velikanskim vesoljskim žuželkam. Ta bitja so skrivnostna, izjemno močna in imajo samo eno nalogo: ohraniti svojo vrsto, ne glede na to, kakšno ceno bo za to plačalo človeštvo.


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija