ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

29 November 2017

Premiere na FOX MOVIES v decembru

Nepremagljivi
1. decembra ob 22.00

Vsebina: Resnična zgodba o predanem oboževalcu, ki tvega vse, da bi živel največje sanje športnika: igrati za svoje najljubše poklicno moštvo. Zelo verjetno je, da točaj, ki mu v življenju sreča ni ravno naklonjena, Vince Papale (Mark Wahlberg), ne bo nikoli sodeloval v akciji in bo igro spremljal le s tribune. Toda z malo sreče in veliko trdega dela najstarejši novinec v ligi postane legenda.

 

 

 

Spet ti
10. decembra ob 22.00

Vsebina:Marni (KRISTEN BELL), uspešna piarovka, ugotovi, da se bo njen brat poročil z njeno največjo nadlogo na srednji šoli. Še huje pa je, ko Marnijina mama ugotovi, da je nevestina naduta teta njena srednješolska tekmica.

 

 

 

 

Miami Vice
11. decembra ob 22.00

Vsebina:Kokainskih kavbojev iz 80-ih ni več, toda casablanški čar Miamija, detektiva pod krinko in miselnost serije Michaela Manna, ki je pustila pečat v sodobni kulturi, so znova oživeli v sodobnejši filmski različici Miami Vicea. V tem velikopoteznem in napetem akcijskem filmu igrata oskarjevec Jamie Foxx in Colin Farrell. Kot detektivska partnerja odkrivata vse, kar je odraslo, nevarno in seksi pri delu pod krinko, še posebej, ko gresta tja, kjer njuni znački nihče ne priznava.

 

Pljuni in jo stisni
17. decembra ob 22.00

Vsebina:Tat diamantov Franky Four Fingers (Benecio Del Toro) se na poti v New York ustavi v Londonu, da bi šefu Aviju (Dennis Farina) dostavil velikanski diamant. Toda ko nekaj manjših diamantov dostavi londonskim nepomembnežem, Franky skupaj z velikim diamantom pride v napačne roke. Medtem nepoštena boksarska promotorja odkrijeta romskega borca Mickeyja O'Neila (Brad Pitt) in upata, da bosta z njim obogatela, če bo le v borbi “padel”, ko sta mu naročila. Ko Avi pride v London po svoj diamant, nastane cel hudič, ko si različni ljudje prizadevajo doseči svoje cilje, vse nezakonite, seveda, nekatere absurdne, večinoma pa obsojene na propad, ki prinesejo le bolečino in kazen. Ko se načrt povsem izjalovi in nekaterim prekipi, dobimo kaotičen metež psov, diamantov, mobilnih hišk, boksarjev in orožja.

Grinch
18. decembra ob 20.00

Vsebina:Je hudoben, zelen in niti najmanj ne mara božičnega časa. Jim Carrey igra naslovnega junaka v akcijski priredbi klasične otroške pravljice dr. Seussa. Visoko na vrhu gore Mt. Crumpet Grinch opazuje prebivalce Whovilla, ki se veselo pripravljajo na praznovanje božiča. Odloči se, da ne bo več prenašal tega veselja in skuje načrt, kako bo Whovillu ukradel božič. Izjemen film, poln prizorišč, nominiranih za oskarja, in z oskarjem nagrajeno masko, ki v popolnosti ujame edinstven videz sveta dr. Seussa. Prava praznična klasika. 

Thor: Svet teme
23. decembra ob 22.00

Vsebina: Film po Marvelovih stripih "Thor: Svet teme" je nadaljevanje pustolovščin Thora, mogočnega Maščevalca, ki se bori, da bi Zemljo in vseh devet svetov rešil pred nevarnim sovražnikom, ki pleni po vesolju. Po Marvelovem "Thoru" in "Maščevalcih" se Thor trudi vzpostaviti red v vsem vesolju, toda starodavna rasa, ki jo vodi maščevalni Malekith, hoče vesolje spet potopiti v temo. Soočen s sovražnikom, ki mu nista kos niti Odin in Asgard, se mora Thor odpraviti na svoje najbolj nevarno in osebno potovanje doslej, ki ga bo združilo z Jane Foster in ga prisililo žrtvovati vse, da bi rešil vse nas.

Iron Man
24. decembra ob 22.00

Vsebina:Po incidentu, ki bi ga skoraj stal življenja, je bogati industrialec Tony Stark primoran izdelati oklepno oblačilo. Končno se odloči, da bo svojo tehnologijo uporabljal za boj proti zlobnežem.

 

 

 

  

Iron Man 3
25. decembra ob 22.00  

Vsebina: V filmu iz Marvelovih studiev “Iron Man 3” se nadut vendar genialen industrialec  Tony Stark/Iron Man pomeri s sovražnikom, čigar vpliv je brezmejen. Ko Stark ugotovi, da je sovražnik uničil njegov osebni svet, se odloči za srhljivo misijo: poiskal bo odgovorne. Pri tem bo prav na vsakem koraku na preizkušnji njegov pogum. V nezavidljivem položaju, odvisen od svojih naprav, se lahko zanese le na svojo iznajdljivost in nagone, da bo zaščitil tiste, ki mu največ pomenijo. Ko si Stark utira pot nazaj, odkrije odgovor na vprašanje, ki mu ne da miru: Naredi človek obleko ali obleka naredi človeka?

Romanca v Rimu
26. decembra ob 22.00

Vsebina:Podjetna mlada Newyorčanka (KRISTEN BELL), ki ne verjame več v romanco, se odpravi na potovanje v Rim, kjer kljubovalno pobere čarobne kovance iz “neumnega” vodnjaka ljubezni, s čimer nepojasnljivo vname čustva pisane druščine snubcev: magnata, ki je uspel s klobasami (DANNY DEVITO), uličnega čarovnika (JON HEDER), očarljivega slikarja (WILL ARNETT) in samovšečnega manekena (DAX SHEPARD). Potem ji z enako vnemo začne dvoriti očarljivi novinar (JOSH DUHAMEL), vendar zdaj ne ve, ali je njegova ljubezen pristna. 

 

Znamenja
29. decembra ob 22.30

Vsebina:Grahamu Hessu (Mel Gibson) in njegovi družini povedo, da so znamenja na njihovem polju naredili Nezemljani. Z vse večjo grozo poslušajo novice o pojavljanju novih  krogov v žitu po vsem svetu.

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija