ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

04 Avgust 2017

Premierno na FOX MOVIES v avgustu

Igra
4. avgusta ob 22.00

Vsebina:Oskarjevec Michael Douglas igra moškega, ki dobi nenavadno rojstnodnevno darilo. Odloči se, da bo sodeloval v resničnostni akcijski igri, ki poseže v vse vidike njegovega življenja. Pa bo lahko pobegnil, ko bo vse ušlo nadzoru? V napetem filmu vizionarskega režiserja Davida Fincherja igra tudi z oskarjem nagrajeni Sean Penn.

 

 

Misija na Mars
5. avgusta ob 22.00

Vsebina:Smo leta 2020 in prva odprava na Mars s človeško posadko pod poveljstvom Luka Grahama (Don Cheadle) varno pristane na Rdečem planetu. Vendar marsovska pokrajina skriva bizarno in osupljivo skrivnost, ki povzroči skrivnostno nesrečo, tako katastrofalno, da zdesetka posadko. Po prejemu nejasnega zadnjega Grahamovega sporočila Nasa na Mars pošlje reševalno odpravo, da bi opravila preiskavo in nazaj pripeljala preživele... če sploh so. 

Pozabi Saro
6. avgusta ob 22.00

Vsebina:Od producentov Štiridesetletnega devičnika in Napumpane prihaja komedija o tipu, ki se močno trudi, da bi odrastel in prebolel srčne bolečine po tem, ko ga je punca dala na čevelj. Jason Segel igra neuspešnega glasbenika, ki mu zaradi drugega tipa punca, televizijska zvezdnica (Kristen Bell) da košarico. Odide na Havaje na počitnice, tam pa ugotovi, da njegova bivša z novim tipom stanuje v istem hotelu. Za vse, ki so vam kdaj na milijone koščkov strli srce, je tu noro zabavna in srčna komedija, v kateri igrajo Russel Brand, Paul Rudd, Jonah Hill, Bill Hader in Jack McBrayer.

Hellboy 2: Zlata armada
10. avgusta ob 22.00

Vsebina:S prepoznavno mešanico akcije, humorja in spektakla, ki se vrti okrog junakov, se nadaljuje saga o najbolj žilavem junaku na svetu in ljubitelju muck iz pekla v Hellboyu 2: Zlata armada. Za oskarja nominirani filmski ustvarjalec Guillermo del Toro režira drugo nadaljevanje franšize o Hellboyu (Ron Perlman), ki se bori proti plenilski armadi bitij, ki jih je z drugega sveta poslal diaboličen zlobnež. Tudi igralka Selma Blair se vrne v vlogi Hellboyevega pirokinetičnega dekleta in skupaj, upajmo, bosta rešila svet, ko bo postalo, dobesedno peklensko!

 

 

Nezlomljivi
11. avgusta ob 22.00 

Vsebina:
Na dan, ki se je začel kot vsak drug, je David Dunn edini preživeli po katastrofalni železniški nesreči. Ko ugotovi, da jo je po nekem čudežu odnesel nepoškodovan, se zanj začne čustveno potovanje, na katerem poskuša dojeti čudež, ki se mu je zgodil. Na poti samoodkrivanja David sreča Elijaha Pricea, ekscentričnega tujca, ki je prepričan, da ima David nenavadno moč. Zaradi Elijahove teorije David spozna, da ni bil nikoli bolan, nikoli si ni zlomil kosti in nikoli se ni poškodoval. Počasi spoznava osupljivo resnico v ozadju Elijahovega nadnaravnega pojasnila za Davidov neverjetni obstoj.

Planet teme
14. avgusta ob 22.00

Vsebina:Potniška vesoljska ladja strmoglavi na samotni planet, peščica preživelih pa ostane ujeta v negostoljubni pustinji pod tremi žgočimi sonci in s pobeglim kaznjencem Riddickom (Vin Diesel). Ko se odpravijo iskat zavetje in vodo, ugotovijo, da z nočjo pridejo krdela velikanskih mesojedih pošasti, ki jih je mogoče odgnati le s svetlobo. Riddick in potniki si morajo zaupati, da bi preživeli in pobegnili s planeta. Režiser David Twohy je posnel napet, domiseln in vizualno osupljiv film, s katerim je vdihnil novo inteligenco žanru znanstvene fantastike, Vin Diesla pa izstrelil med superzvezdnike.

 

Solist
18. avgusta ob 22.00  

Vsebina:V ganljivi in navdihujoči drami, ki temelji na resnični zgodbi, igrata z oskarjem nagrajeni Jamie Foxx in za oskarja nominirani Robert Downey Jr. Novinar odkrije nekdanjega čudežnega otroka klasične glasbe, ki zdaj violino igra na ulicah L. A.-ja. Ko si novinar prizadeva, da bi brezdomcu pomagal uresničiti sanje o nastopu v Walt Disney Concert Hallu, se med njima rodi edinstveno prijateljstvo, ki obema spremeni življenje.

 

 

Rt strahu
21. avgusta ob 22.00

Vsebina:Legendarni režiser Martin Scorsese je združil moči z oskarjevcem Robertom De Nirom za še eno plodno sodelovanje v tem izjemno napetem trilerju. Za oskarja nominirani Nick Nolte igra odvetnika, ki ga na muho vzame smrtno nevarni nekdanji kaznjenec, ki se mu ni uspelo izvleči brez kazni. De Niro se povsem vživi v nasilno vlogo, ki mu je za uprizoritev psihotičnega serijskega morilca prinesla nominacijo za oskarja. Film je priredba klasičnega filma iz leta 1962 in je med priredbami prava redkost, saj je enako odlična kot izvirnik. Zgodba je napeta in nas ves čas pusti v negotovosti, zato je film "Rt strahu" vznemirljiv do zadnje minute. 

 

Otroci človeštva
23. avgusta ob 22.00

Vsebina:V osupljivem znanstvenofantastičnem filmu vidimo prihodnost sveta, kjer zavlada anarhija kmalu po tem, ko se v populaciji pojavijo težave s plodnostjo in se človeštvo zelo verjetno sooča z izumrtjem. Zgodba se odvija v Londonu, ki je razklan zaradi nasilja. V Otrocih človeštva spremljamo nepričakovanega borca za preživetje Zemlje, Thea (Clive Owen), streznjenega nekdanjega aktivista, ki je postal birokrat in se mora soočiti z lastnimi demoni, da bi zaščitil zadnje upanje sveta za prihodnji rod. V filmu igrata tudi za oskarja nominirana Julianne Moore in oskarjevec Michael Caine. Režiser Alfonso Cuaron je s filmom Otroci človeštva ustvaril osupljivo in dodelano mojstrovino, ki je napeta, srhljiva in sproža vihar misli.  

Van Helsing
30. avgusta ob 22.00

Vsebina:Superzvezdnik Hugh Jackman je Van Helsing, legendarni lovec na pošasti iz 19. stoletja, ki potuje v daljne in nevarne dežele, da bi iztrebil zlo. Boriti se mora s klasičnimi hudobci, kot so Drakula, Frankensteinova pošast in volkodlak, ki se vrnejo na male zaslone v tej epski in grozljivi pustolovščini. Očarljiva Kate Beckinsale se Hughu Jackmanu pridruži na pohodu prot temi, film pa je pretanjeno režiral sodobni mojster grozljivk Stephen Sommers, ki je ljubitelj klasičnih grozljivk iz 1920-ih in 1930-ih.

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija