ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

30 Avgust 2017

Premiere na FOX LIFE v septembru

Prevaranti, 1. sezona
V ponedeljek 4. septembra ob 22.00, Premiera za regijo

V "Prevarantih" spremljamo Maddie (Inbar Lavi), zapeljivo prevarantko, ki z edinstveno tehniko nasmoli nič hudega sluteče žrtve. Z nenehnim spreminjanjem osebnosti zapeljuje tako moške kot ženske, se z njimi poroči in nato izgine z njihovim denarjem in ravno prav neprijetnimi podatki, da si ne bodo upali iti na policijo. Njen načrt je uspešen vsakič znova, dokler njene zadnje žrtve, Ezra (Rob Heaps), Richard (Parker Young) in Jules (Marianne Rendón) ne združijo moči, da bi jo našle. Vendar če bodo hoteli dohiteti Maddie, bodo morali sami najprej postati vrhunski prevaranti.

Igrajo:

 • Inbar Lavi kot Maddie
 • Rob Heaps kot Ezra Bloom
 • Parker Young kot Richard Evans
 • Marianne Rendón kot Jules
 • Stephen Bishop kot Patrick
 • Uma Thurman kot Lenny Cohen

Mick
V torek 12. septembra ob 22.00, Premiera za regijo

Serija MICK je neobrzdana komedija, ki izrazu "disfunkcionalna družina" daje nov pomen.

MacKenzie oziroma "Mickey" je trmasta zgaga, ki nenadoma obtiči v premožnem Greenwichu v Connecticutu, kjer vzgaja razvajene nečakinjo in nečaka: Sabrino, ambiciozno 18-letnico, po vedenju pa tridesetletnico, ki je enakovredna nasprotnica Mickey; Chipa, 13-letnika, bodočega neokonservativca z neverjetno primernim obrazom za prestrezanje udarcev; in Bena, sedemletnika, prikupno krhkega piflarja.

Lahko bi rekli, da je to vse, česar si Mickey nikoli ni želela. Kljub vsemu je odločena, da bo kos položaju in bo male pošasti vzgojila v poštene, delavne in spodobne člane družbe... Vendar o tem nima pojma. Mickey materinstva ni nikoli vključevala v svoje načrte, toda ti otroci obupno potrebujejo starša. Mickey, ki se je vse življenje izogibala odgovornostim, bo morda spoznala, da obveznosti in materinstvo niso tako suhoparni, kot je vedno mislila, da bodo. 

Igrajo:

 • Kaitlin Olson kot Mackenzie Murphy
 • Sofia Black-D'Elia kot Sabrina Pemberton
 • Carla Jimenez kot Alba
 • Thomas Barbusca kot Chip Pemberton
 • Jack Stanton kot Ben Pemberton

Zdravnica malega mesta, 3. sezona
Od 21. septembra od ponedeljka do petka ob 22.55, Premiera za kanal

Rachel Bilson vodi zvezdniško igralsko zasedbo v komični drami o mestecu, kjer so junaki včasih kot ribe na suhem, ki si želijo udobja velikega mesta in se spuščajo v zapletene ljubezenske trikotnike. V tretji sezoni serije ZDRAVNICA MALEGA MESTA spremljamo zgodbo kirurginje iz New Yorka, dr. Zoe Hart, ki nepričakovano pristane v ambulanti splošne medicine v mestecu BlueBell v Alabami, kraju, kjer se bo naučila postati boljša zdravnica, boljši človek in se bo morda celo zaljubila.

Na začetku druge sezone sta minili že skoraj dve leti, odkar se je dr. Zoe Hart preselila v BlueBell in vznesla vznemirjenje v življenje mesteca. Zdaj Zoe omahuje med porednim fantom Wadom Kinsello in dobrosrčnim Georgeem Tuckerjem, sladka južnjaška lepotička Lemon Breeland pa uresniči sanje o tem, da bi imela lasten posel, pa čeprav je ta posel Rammer Jammer in ima za partnerja Wada, ki je njeno pravo nasprotje. Zoejin najboljši prijatelj in stanodajalec, župan Lavon Hayes, je končno prebolel Lemon in našel srečo z AnnaBeth. Pri tem je malce nerodno le to, da je AnnaBeth Lemonina najboljša prijateljica. Lemonin oče in Zoejin kolega, dr. Brick Breeland, sledi srcu, toda hčerkama ni všeč njegova nova zaročenka. Zoe ne ve, kaj lahko pričakuje od prihodnosti, toda glede na pretekle izkušnje bo gotovo pikantna in zelo zabavna. 

Igrajo:

 • Rachel Bilson kot dr. Zoe Hart
 • Jaime King kot Lemon Breeland
 • Cress Williams kot Lavon Hayes
 • Wilson Bethel kot Wade Kinsella
 • Scott Porter kot George Tucker

FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija