ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

26 Oktober 2017

Premiere na FOX CRIME v novembru

Detektivski par, 2. sezona (1. del)
V četrtek 9. novembra ob 22.00, Premiera za regijo

Serija se vrača s super dolgo 18-delno sezono. Shade se je uradno pridružil Everett Investigations kot Angiejin partner. Kaj kmalu ugotovita, da se v mnenju glede vodenja posla povsem razhajata. Angie ima raje strateško razmišljanje, Shade pa se takoj vneto loti dela. Nekaj je jasno: ko gre za reševanje primerov, njuna nasprotja prinesejo rezultate. Z vse večjim uspehom dobivata vse pomembnejše primere, zaradi katerih se podata v svet avtomobilskih dirk, nepremičninskih poslov, visoke mode in privilegijev zasebnih šol. Navkljub vsemu pričkanju in nestrinjanju se par nedvomno romantično privlači, kar si bosta prej ali slej morala priznati tudi sama.

Igrajo:

  • Jason Priestley kot Matt Shade
  • Cindy Sampson kot Angie Everett
  • Ennis Esmer kot Kurtis Mazhari

Barabe iz Pizzofalconeja, 1. sezona
V petek 24. novembra ob 22.00, Premiera za kanal

Detektivska serija temelji na romanih Maurizia De Giovannija. Zgodba je postavljena v živahen sodoben Neapelj. Po odmevnem primeru korupcije je majcena policijska postaja Pizzofalcone v starem jedru Neaplja tik pred zaprtjem. Še prej s policijske uprave tja pošljejo nekaj novih policistov iz drugih okrožij. Ekipa petih policistov se zdi nenavadna in hodi po robu zakona, prav tako kot sodelavci, ki so jih zamenjali in po njih takoj podedovali vzdevek "I BASTARDI". Ko pa morajo reševati umor, ugotovijo vsi, še posebej sami policisti, da so dorasli nalogi in so pravzaprav... zelo dobri policisti.

Igrajo:

  • Alessandro Gassmann kot policijski inšpektor Giuseppe Lojacono
  • Carolina Crescentini kot Laura Piras
  • Antonio Folletto kot Aragona
  • Tosca d’Aquino kot Ottavia Calabrese
  • Massimiliano Gallo kot Gigi Palma

FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija