ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

29 Avgust 2017

Premiere na FOX v septembru

Po sledi spomina, 2. sezona
Od 14. septembra ob sredah in četrtkih ob 22.00, Premiera za regijo

Izjemno inteligentna in vztrajna mlada ženska, Kirsten Clark, je nadarjena za tehnologijo, vendar ni nikoli mislila, da bo hekirala možgane nedavno preminulih. Rekrutirali so jo za skrivno vladno agencijo, da bi se povezala s spomini mrtvih. Kirsten je popolna kandidatka za preiskovanje umorov in razvozlavanje skrivnosti, ki bi jih sicer drugi odnesli v grob.

S Kirsten sodelujeta Cameron, genialni nevroznanstvenik, čigar strastno navdušenje nad programom se odraža v njegovem delu, in Linus, resni inženir in tehnik za komunikacije. Skrivno agencijo vodi Maggie, prekaljena veteranka skrivnih operacij, ki vztrajno molči o globljem namenu programa. Kirstenino sostanovalko, Camille, nadarjeno podiplomsko študentko računalništva, prav tako rekrutirajo, da bi s svojim znanjem pomagala Kirsten pri njeni novi vlogi branja spominov, kot tudi losangeleški detektiv Fisher, ki je v pomoč in podporo ekipi.

Igrajo:

Emma Ishta kot Kirsten Clark, Kyle Harris (“Carrijini dnevniki”) kot Cameron Goodkin, Ritesh Rajan (“Knjiga o džungli”) kot Linus Ahluwalia, Salli Richardson-Whitfield (“Eureka”, “Jaz, legenda”) kot Maggie Baptiste, Allison Scagliotti (“Skladišče 13”) kot Camille Engelson in Damon Dayoub (“Preiskovalci na delu: NCIS”) kot detektiv Quincy Fisher.

Črni seznam: Odrešenje, 1. sezona
Od 26. septembra ob torkih ob 22.00, Premiera za kanal

V seriji Črni seznam: Odrešenje spremljamo agenta pod krinko Toma Keena, ki so ga rekrutirali za Grey Matters, skrivno in dobičkonosno zasebno vojaško organizacijo, ki opravlja nemogoče naloge, o katerih morajo vlade in korporacije molčati. Voditeljica Grey Mattersa je skrivnostna Susan "Scottie" Hargrave. 

Igrajo:

 • Famke Janssen kot Susan “Scottie” Hargrave
 • Ryan Eggold kot Tom Keen
 • Edi Gathegi kot Matias Solomon
 • Tawny Cypress kot Nez Rowan

Hawaii Five-0, 3. sezona
Od 12. septembra od ponedeljka do petka ob 19.00, Premiera za kanal

HAWAII FIVE-0 je sodobno nadaljevanje klasične serije o elitni zvezni posebni enoti, katere naloga je opraviti s kriminalom, ki ga naplavi na sončne otoške plaže. Detektiv Steve McGarrett, nekdanji odlikovani mornariški oficir, se je vrnil na Oahu, da bi raziskal umor svojega očeta, in se odločil, da ostane, ko ga je nekdanji havajski guverner prepričal, da prevzame vodenje nove enote. Vendar pod določenimi pogoji: njegova pravila, nobene birokracije in popolna pooblastila, da lovi največje ribe v mestu. McGarrettu se pridružijo detektiv Danny “Danno” Williams, nekoč policist v New Jerseyju, delaven moški v raju, ki ima raje nebotičnike kot obalo, vendar se na vso moč trudi za svojo mlado hčerko ohraniti otoke varne; Chin Ho Kelly, nekoč detektiv pri policiji v Honoluluju in nekdanji varovanec McGarrettovega očeta, ki so ga po krivici obtožili korupcije; dr. Max Bergman, čudaški mrliški oglednik; Chinova sestrična, Kono Kalakaua, lepa in neustrašna domačinka; in kapitan Lou Grover, ki je nekoč vodil havajsko enoto specialcev. Pridruži se jim še Jerry Ortega, nekdanji Chinov sošolec in otoški teoretik zarote. Samozavestni člani enote FIVE-0, ki se občasno med sabo pričkajo in zbadajo, ostajajo odločeni, da bodo iz 50. države odstranili vse sumljive elemente.

Igrajo:

 • Alex O'Loughlin  (Steve McGarrett)
 • Scott Caan  (Danny "Danno" Williams)
 • Daniel Dae Kim  (Chin Ho Kelly)
 • Grace Park  (Kono Kalakaua)
 • Masi Oka  (dr. Max Bergman)
 • Chi McBride  (kapitan Lou Grover)
 • Jorge Garcia  (Jerry Ortega)

FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija