ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

29 November 2017

Premiere na FOX v decembru

Simpsonovi, 24. sezona
Od 4. decembra od ponedeljka do petka ob 18.05, dve epizodi, Premiera za kanal

Simpsonovi živijo v Springfieldu. HOMER (Dan Castellaneta) dela kot varnostni inšpektor v krajevni jedrski elektrarni. MARGE (Julie Kavner) poskuša ohranjati mir v družini. BART (Nancy Cartwright) je navihani desetletni pamž. Osemletna LISA (Yeardley Smith) je inteligentna vegetarijanka, ki igra saksofon. Mala MAGGIE vsa čustva izraža skozi sesanje dude.

V premiernem delu 24. sezone serije ameriška najljubša družina s Srednjega zahoda odpotuje v New York, da bi poiskala davno izgubljeno Bartovo ljubezen (glas je posodila gostujoča igralka Zooey Deschanel). Med drugimi pustolovščinami te sezone bodo: dedek (Dan Castellaneta) bo pobegnil iz doma za upokojence, Homer bo izvedel, da je njegov kegljaški kolega (glas je posodil gostujoči igralec Steve Carell) mafijski računovodja in Bart bo odkril, da kul sin novih sosedov (glas je posodil gostujoči igralec Patton Oswalt) ni tako kul, kot se zdi.

Med drugimi gostujočimi igralci, ki so posodili glas, so Fred Armisen, Carrie Brownstein, Anika Noni Rose, Jennifer Tilly, avtomobilski dirkač Jeff Gordon in skladatelj Marvin Hamlish, ki je preminil avgusta 2012. Joe Mantegna in John Lovtiz se prav tako vrneta v Springfield kot glasova ‘Fat Tonyja’ in ‘Artieja Ziffa’ .

Igrajo:

  • Dan Castellaneta (Homer Simpson, Krusty, Barney)
  • Julie Kavner (Marge Simpson, Patty, Selma)
  • Nancy Cartwright (Bart Simpson, Nelson)
  • Yeardley Smith (Lisa Simpson)
  • Hank Azaria (Moe, Apu, Chief Wiggum)
  • Harry Shearer (G. Burns, Smithers, Ned Flanders)

FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija