ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

29 November 2017

Premiere na 24Kitchen v decembru

Vsak dan božič
Od ponedeljka do nedelje ob 14.00, Od 4. decembra 2017

24Kitchen bo božič praznoval z največjimi zvezdniki.

Prijazno vas vabimo, da vsak dan ob 14.00 sedete pred televizor za božično mizo Jamieja Oliverja, Gordona Ramsayja, Nigelle Lawson, Adriana Richardsona in številnih drugih. Nove oddaje in novi recepti za izjemno božično doživetje.

Nigella: Za mojo mizo
V sredo ob 13.00, Premiera 20. decembra 2017

Nigellina zadnja serija, čudovita in navdihujoča kot vedno, predstavlja radosti druženja s prijatelji za mizo, polno dobre hrane, predvsem pa v ospredje postavlja domačo kuhinjo. Od jedi, ki se jih spomnimo iz dni otroštva, do jedi, ki so nas oblikovale med odraščanjem... Nigella nam bo na svoj edinstveni način pokazala, kako v svoj vsakdan preprosto vnesemo veselje in okuse. 

Decembra bo na sporedu tudi posebna enourna božična oddaja.

Kosmata motorista in poslastice
V četrtek ob 13.00, Premiera 7. decembra 2017

Kosmata motorista, Dave Myers in Simon King, sta se vrnila z novo serijo, v kateri nam kuhata svoje najljubše tolažilne jedi. Pripravila bosta tako pojedine za prijatelje in družino kot obroke po navdihu gostilniških jedi, ter ustvarila vrhunske obroke, ki nas spravijo v dobro voljo. 

Motorista ne bosta edina, ki bosta z nami delila svoje recepte. Vrhunski kuharski mojstri nam bodo razkrili, kaj jedo, ko so doma. Izdelovalci hrane bodo pripovedovali zgodbe o odličnih sestavinah. Nekatere najbolj domačne čajnice v okrožju bodo odprle vrata in družinam razkrile skrivnosti o najljubših družinskih jedeh in obrokih. 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija