ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

30 Januar 2019

Premieno na 24KITCHEN februarja

Jamiejeve hitre in preproste jedi, 2. sezona
Ponedeljek ob 13:00
Premiera 18. februarja 2019

V novih epizodah se Jamie vrača z edinstvenimi slastnimi jedmi, s katerimi želi navdihniti kuharje doma – samo z uporabo petih sestavin.

Recepti so idealni za tiste, ki si radi kuhajo sami, ampak nimajo ali časa ali energije za zahtevne recepte. Jamie je na podlagi svojih izkušenj sestavil zbirko smešno lahkih in neverjetno slastnih jedi, ki jih naredite s samo petimi sestavinami. Recepti so popolna rešitev za dneve, ko imamo veliko opravkov, in so ustvarjeni z minimalnim številom sestavin, okus pa je še vedno edinstven. Ni pomembno, ali ste kuharski mojster ali začetnik, s temi nepogrešljivimi sestavinami in triki boste v kratkem času ustvarili jedi, ob katerih se bodo vsem cedile sline.

 

Sarine carigrajske poslastice, 2. sezona
Petek ob 13:00
Premiera 15. februarja 2019

Avtorica in kuharska mojstrica Sara La Fountain se vrača z raziskovanjem kulinarike in kulture Carigrada – prečudovitega mesta z odlično hrano. Saro zanima, kako se hrana, kultura in dediščina prepletajo v sodobnem Carigradu in kako zgleda kuhati, jesti in živeti kot Carigrajčan.

Sara gleda, vonja, tipa, sliši in okuša vznemirljivo mesto. S kuharsko mojstrico se bomo podali na bazarje in v zanimive restravracije ter skupaj spoznavali kuharske mojstre in prehranske strokovnjake in stiliste. V vsaki epizodi bomo Saro tudi videli v kuhinji, kjer bo ustvarila slastno sladko ali slano jed, za katero je dobila navdih med dogodoviščinami v mestu.

 

 

Kuhajmo čez teden
Četrtek ob 13:00
Premiera 7. februarja

Chef Simon Rimmer v novi zabavni kuharski oddaji pripravlja slastne jedi in vam predstavlja nove in zanimive ideje pri pripravi obrokov za družino.

V oddaji bo Simon pomagal 10 družinam, ki se soočajo s pogostim kulinaričnim problemom – priprave enih in istih obrokov vsak teden ter pomanjkanjem časa za kuhanje. Simon pozna rešitev za vse te težave. Predstavil nam bo zanimive recepte za enostavno in hitro pripravo jedi, lepe slike hrane in fascinatne zgodbe o hrani z novinarko in kuharico Michelo Chiappa. Kuhajmo čez teden je čudovita oddaja za celotno družino.

 

Kuhajte kot Heston
Od ponedeljka do petka ob 14:00
Premiera 11. februarja 2019

Po več letih strastnega iskanja kuharske popolnosti nam bo Heston Blumenthal pokazal, ne samo kako kuhati, temveč tudi zakaj nekatere stvari delujejo in nekatere ne. Pod vprašaj bo postavil tudi mite, ki smo jih podedovali od naših mam. Britanski chef nam bo postregel s preverjenimi triki in tehnikami, ki nam bodo pomagali spremeniti običajne večerje v krasne pojedine, in to na povsem enostaven način. Vsaka epizoda se vrti okoli ene vsakdanje sestavine, kot so jajca, piščanec, govedina, čokolada, sir in krompir, in predstavi recepte za najbolj priljubljene jedi, kot so pečen piščanec, popoln zrezek in za sladico neverjetno slastna čokoladna torta.

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija