Piškotke uporabljamo z namenom izboljšanja naše storitve, prilagajanja oglaševanja in za shranjevanje vaših nastavitev v zvezi s to spletno stranjo. Če nadaljujete z obiskom te strani se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. Za več informacij (npr. kako izključite uporabo piškotkov) si oglejte naša pravila o piškotkih.

Novice

01 Oktober 2015

NAT GEO OCENI NAJBOLJ USPEŠNO SERIJO

Serija Raziskovalec se vrača 4. oktobra ob 21.55 z naslovom Krvava slonovina. Serija vsebuje 12 epizod, ki bodo na sporedu vsako prvo nedeljo v mesecu.

V tej osupljivi novi sezoni se bo Raziskovalec vrnil na prve bojne črte z drznimi dopisniki, ki potujejo po svetu in iščejo kulturne in politične zgodbe, ki polnijo naslovnice svetovnih časopisov. Serija gledalca popelje v samo središče akcije z realističnimi prikazi dogajanja na podlagi neverjetnega notranjega vpogleda, ki je značilnost znamke National Geographic že od samega začetka.  

Prvotno serijo Raziskovalec, najdlje predvajano dokumentarno serijo v zgodovini kabelske televizije, so nagradili s skoraj 60 emmyji in več sto drugimi nagradami v času njenega predvajanja od leta 1985 do 2010. Z več kot 2000 oddajami je Raziskovalec popeljal gledalce v več kot 120 držav in odprl okno v skrite kotičke sveta. Ob tem je razkril tako stare kot sodobne skrivnosti in raziskovalne zgodbe o znanosti, naravi in kulturi.

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija