ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Novice

01 Oktober 2015

NAT GEO OCENI NAJBOLJ USPEŠNO SERIJO

Serija Raziskovalec se vrača 4. oktobra ob 21.55 z naslovom Krvava slonovina. Serija vsebuje 12 epizod, ki bodo na sporedu vsako prvo nedeljo v mesecu.

V tej osupljivi novi sezoni se bo Raziskovalec vrnil na prve bojne črte z drznimi dopisniki, ki potujejo po svetu in iščejo kulturne in politične zgodbe, ki polnijo naslovnice svetovnih časopisov. Serija gledalca popelje v samo središče akcije z realističnimi prikazi dogajanja na podlagi neverjetnega notranjega vpogleda, ki je značilnost znamke National Geographic že od samega začetka.  

Prvotno serijo Raziskovalec, najdlje predvajano dokumentarno serijo v zgodovini kabelske televizije, so nagradili s skoraj 60 emmyji in več sto drugimi nagradami v času njenega predvajanja od leta 1985 do 2010. Z več kot 2000 oddajami je Raziskovalec popeljal gledalce v več kot 120 držav in odprl okno v skrite kotičke sveta. Ob tem je razkril tako stare kot sodobne skrivnosti in raziskovalne zgodbe o znanosti, naravi in kulturi.

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija