ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Novice

15 Marec 2019

Fox v znamenju disko vročice

Fox Networks Group Slovenija je za svoje poslovne partnerje in prijatelje pripravil prednovoletno srečanje v stilu prave disko vročice. Tokrat so gostje prišli še posebej lepo napravljeni, vse se je bleščalo - tako na stropu, stenah, kot tudi na gostih. Bil je zabaven, sproščen, plesoč večer, ki so ga popestrila zlata dekleta z divjimi kodri, disko plesalke, ritmi Abbe, Diane Ross, Tine Turner ... med gosti se je sprehajal sam Elvis Presley ... V izbranih plesnih uspešnicah, ki so zaznamovale to nepozabno obdobje, so se v stilu poslovili od iztekajočega leta ter si voščili bleščeče 2019.

Legendarni bivši klub Valentino v osrčju Tivolija je bil prizorišče zabave željnih gostov, ki so v teh mrzlih decembrskih dneh lahko za nekaj ur stopili v časovni stroj in se vrnili v obdobje oprijetih in bleščečih oblačil, afro frizur, platform, predvsem pa dobre glasbe, ki je na plesišča izvabila tudi tiste bolj zadržane.

 

Goste je po uvodnem nagovoru Barbare Kelšin, direktorice trženja Fox Networks Group Slovenije, v večer popeljala energična Jana Šušteršič, skupaj s saksofonistom Bojanom Zupančičem - Župco. Da so se gosti v polnosti prepustili ritmu in se tako vrnili v zlata osemdeseta, je vseskozi z vezno besedo in plesnimi koraki skrbela Azra Selimanović. Nove plesne korake, ki so se jih naučili, so lahko takoj uporabili ob glasbi benda Magazzino Commerciale in DJ Perota.


Za živahno vzdušje so med drugim poskrbeli Jana Šušteršič, Azra Selimanović in DJ Pero.

 

Med gosti je bilo tudi veliko znanih obrazov. Izbrani glasbi in nadvse živahnemu dogajanju so se med drugim prepustili Omar Naber, Pia Pustovrh, Jan Bučar, Miha Rodman, Regina, Miki Vlahovič, Gašper Tratnik, Erazem B. Pintar, Danica Lovenjak, Katarina Habe, Milan Gačanovič, Nejc Simšič in drugi. 

 

Z izredno lepo energijo večera je bila zadovoljna tudi ekipa Fox Networks Group Slovenija, povebljanci so se nasmejanih obrazov in z radostnimi stiski rok po nepozabni zabavi podali praznikom naproti in si zaželeli vnovičnega snidenja čez leto dni.


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija