ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Novice

27 Oktober 2017

FOX PRAZNOVAL 5 LET!

FOX je TV program z visokokakovostnimi zabavnimi vsebinami. FOX je akcija, drama, triler, animacija, komedija … FOX je ZABAVA že 5 let. In kot se za tak program spodobi, je bilo tudi praznovanje petletnice zabavno.

 

Ljubljanski Klub Cvetličarna se je spremenil v najbolj popularne FOX-ove serije Živi mrtveci, Beg iz zapora, Legion, Empire in Nadarjeni.  Pelo in plesalo se je do zgodnjih jutranjih ur, za kar je poskrbel Samuel Lucas z bandom, na odru so se mu pridružili odlični:  Alya, Maja Keuc, King Foo in Tony Cetinski. Tematsko obarvano zabavo je povezoval Domen Valič. 

 

Navdušeni obiskovalci so na prizorišču lahko okusili delček serij kar v živo. V kotičku Živi mrtveci so se spremenili v zombije, v zaporniški celici - Beg iz zapora so poskušali rešiti uganke za pobeg, v kotičku Nadarjeni in Legion so preizkušali svoje nadnaravne sposobnosti, kot v seriji Empire, pa so lahko za trenutek postali del zvezdniškega glasbenega blišča in glamurja.

 

Zbrane je nagovorila Barbara Kelšin Direktorica trženja Fox Networks Group za Slovenijo, ki je skupaj z ekipo FOX zarezala praznično torto.

 

Na televizijsko zabavo so prišli tudi številni znani Slovenci, med njimi Regina, Uroš Smolej, Alenka Bikar, Lara Jankovič, Rajmond in Metka Debevec, Tomaž Čop, Jean Frbežar, Jernej Tozon, Dragan Bulič, Aleš Bartol, Rado Mulej, Milan Gačanovič, ...

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija