ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Novice

01 Oktober 2015

FOX MEDIA NA WEEKEND MEDIA FESTIVALU

FOX International Channels je na 8. zaporednem Weekend Media Festivalu, največjem regionalnem festivalu komuniciranja v Rovinju, na katerem se je zbralo več kot 3000 strokovnjakov iz medijev in trženja iz celotne regije, uspešno predstavil novo ime za prodajne ekipe – FOX media.

Glede na to, da je bila predstavitev organizirana le dan po uradni objavi svetovne najave FOX MEDIA, lahko pravzaprav govorimo o svetovni premieri nove blagovne znamke prodajne ekipe FOX-a.

Predstavitev novega imena FOX media se je začela z uradno predstavitvijo v ekskluzivnem hotelu Lone v Rovinju, kjer so se zbrali predstavniki FOX International Channels in Discovery Networks iz cele regije, gostje iz največjih medijskih agencij in poslovni partnerji. Ob tej priložnosti se je proslavilo tudi prvo leto uspešnega sodelovanja FOX International Channels Hrvaške z Discovery Channel in TLC, v katerem je bilo zgrajeno močno partnerstvo, ki je njihovim kanalom prineslo nov tržni pristop in nenehno aktivno promocijo oglaševalcev.

Poleg uradne predstavitve, je bil FOX media tudi pokrovitelj Weekend Media Festivala in je na glavni lokaciji v stari tovarni Tobacco Factory priredil adrenalinsko zabavo. V povezavi z organizatorji festivala je FOX media omogočili vsem udeležencem, da poskusijo vožnjo z ziplineom, ki je bil napeljan na dvorišču stare tovarne. Veliko število medijskih in marketinških strokovnjakov iz celotne regije je doživelo adrenalinsko dogodivščino, FOX media pa jim je podaril spominski video, ki so ga lahko objavili na svojem Facebook profilu.


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija