ZA IZBOLJŠANJE NAŠIH STORITEV, INDIVIDUALIZACIJO OGLAŠEVANJA IN ZA SHRANITEV VAŠIH PREFERENC SPLETNE STRANI UPORABLJAMO NAŠE PIŠKOTKE IN PIŠKOTKE TRETJIH OSEB. Z NADALJNJIM BRSKANJEM, SE STRINJATE Z UPORABO PIŠKOTOV NA NAŠI STRANI. ZA VEČ INFORMACIJ (NPR. GLEDE TEGA KAKO IZKLOPITI PIŠKOTKE) OBIŠČITE NAŠO POLITIKO PIŠKOTKOV.

Premiere

05 Februar 2018

Premierno na National Geographic februarja

Linija poveljevanja (8 oddaj x 60 minut)
V četrtek 8. februarja ob 21.55

Premiera v februarju

V seriji Linija poveljevanja podrobno spoznamo vojno proti nasilnemu ekstremizmu ter moške in ženske, ki so ji posvetili življenje. Z dostopom brez primere v oborožene sile ZDA serija Linija poveljevanja omogoča redek vpogled v najpomembnejše prostore Pentagona, bojišča po vsem svetu in celo v pilotsko kabino letala na misiji. V premiernem delu serije se bomo odpravili v prve bojne vrste bitke za Mosul v Iraku. 

Katastrofa v zraku, prvi sklop 17. sezone (6 oddaj x 60 minut)
V ponedeljek 19. februarja ob 21.55

Premiera v februarju

Vsakič, ko letalo strmoglavi, to odmeva v svetu. Prav tako pri strokovnjakih, ki morajo ugotoviti, kaj se je zgodilo. V 17. sezoni serije Katastrofa v zraku razkrivajo resnico o najbolj odmevnih letalskih nesrečah. V vseh oddajah spremljamo izjave prič, napete rekonstrukcije, vrhunsko računalniško animacijo in intervjuje s preiskovalci, ki so ugotovili, kaj je šlo narobe.

Znanost o neumnosti, drugi sklop 5. sezone (10 oddaj x 30 minut)
V sredo 7. februarja ob 21.55

Premiera v februarju (nove epizode)

V peti sezoni Znanosti o neumnosti Dallas Campbell predstavi kup novih spodrsljajev neustrašnih, vendar nepremišljenih posameznikov z vsega sveta. Nato nam s pomočjo animacij in počasnih posnetkov znanstveno pojasni ozadje polomov in ponižanj. Vsak teden predvajamo med 50 in 60 videov nezgod običajnih ljudi, ki delajo neobičajne napake.

Otok brez zakonov: Alaska, kompilacija (7 oddaj x 60  minut)
V ponedeljek 19. februarja ob 20.55

Premiera v februarju

Na odročnem aljaškem otoku je 65 ljudi, ki so zapustili običajno družbo, da bi živeli brez sodobnega udobja in daleč od vseh. Veliko je na kocki. Pokrajina je težko prehodna in vreme je neusmiljeno. V Port Protectionu ni ne cest ne vlade, zato mora skupnost za preživetje združiti moči.

 

Zgodba o nas z Morganom Freemanom (6 oddaj x 60 minut)
V nedeljo 14. januarja ob 21.55

Zadnje epizode v februarju

Vsi smo ljudje. Zakaj se torej naše družbe po vsem svetu zdijo tako različne? Kako se je razvila človeška civilizacija? In kakšna bo družba v prihodnosti, ko sta nam globalizacija in tehnologija odprli nove poti življenja?

V času, ko se zdi, da svetovni dogodki odtujujejo kulture, v tej seriji poskušamo odkriti osnovne sile, ki naše družbe držijo skupaj, in razkriti, da je v prav vseh nas običajna človečnost.

V šestdelni seriji, obsežni, vendar poglobljeni, se Morgan Freeman poda na svetovno potovanje, da bi se srečal z ljudmi iz vseh kultur, ki jim življenje presenetljivo oblikujejo te osnovne sile... da bi razumel, zakaj ima človeška kultura toliko neverjetnih oblik.

Za zapahi v tujini 11 (6 oddaj x 60 minut)
V ponedeljek 22. januarja ob 22.55  

Zadnje epizode v februarju

Izjemno napeta in dramatična serija se vrača na male zaslone s šestimi resničnimi zgodbami o mamilarskih kraljih, žrtvah ugrabitev in vojnih ujetnikih, povedanih skozi njihove besede. Nova serija v letu 2018 pripoveduje o izjemnih vzponih in padcih Pietra Trittona, britanskega odgovora na Walterja Whita, mamilarskega kralja, ki tihotapi mamila, impregnirana v šotorske podloge; o osupljivih pustolovščinah najstnice iz Južne Afrike, ki jo ukani šef, ko mu v Boliviji priskrbi velik posel z mamili. Priča bomo grozljivi pripovedi novinarja Phila Coxa, ki mu je v puščavskih vojnah v Sudanu sledila in ga ujela močno oborožena morilska milica. Ameriškega neizkušenega fotografa v Siriji ugrabijo in mučijo pripadniki Al Kajde. Soočiti se mora z najtežjo preizkušnjo, ko dobi priložnost za pobeg in se mora odločiti, ali se bo rešil ali ostal z zaprtim rojakom.

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija