Piškotke uporabljamo z namenom izboljšanja naše storitve, prilagajanja oglaševanja in za shranjevanje vaših nastavitev v zvezi s to spletno stranjo. Če nadaljujete z obiskom te strani se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. Za več informacij (npr. kako izključite uporabo piškotkov) si oglejte naša pravila o piškotkih.

Premiere

05 Februar 2018

Premierno na 24Kitchen februarja

Dobimo se v kuhinji
Ob petkih ob 13.00

Od 9. februarja 2018

Hazer Amani povabi gledalce v svojo kuhinjo, da bi mu pomagali pri pripravah na vse mogoče priložnosti, ko je treba kuhati za prijatelje in družino.

Zanimiv in energičen kuhar pripravlja vrsto različnih jedi z vsega sveta, od tajitas do baklave. Pripravlja tako praznične obroke kot velike gostije in poslastice za otroke. Hazer nam pokaže, da je kuhanje še zabavnejše, kadar je za ljubljene. Hazer Amani

je študiral na Cordon Bleuju in prepotoval svet, zato lahko danes združuje svoje znanje s turškimi in perzijskimi vplivi kot glavni kuhar v vodilni restavraciji v Carigradu.

 Ne glede, ali v kuhinji delate čudeže ali ste popoln začetnik, lahko s pomočjo hudih sestavin in trikov, ki vam prihranijo čas, tudi tisti z najbolj natrpanim urnikom ustvarite navdušujoče domače jedi.

Pite in pudingi Paula Hollywooda
Od ponedeljka do petka ob 13.55

Od 20. februarja 2018

Najbolj priljubljeni pek v ZK, Paul Hollywood, vas vabi v svojo kuhinjo, kjer vas bo mojster osebno učil peči. Sredi vonjav vročih pit in sveže pečenih sladic ter s pomočjo hladilnika, polnega najbogatejših in najbolj zrelih sestavin, bo Paul v seriji delil znanje in nasvete tako z gledalci doma kot z gosti v svoji kuhinji.

Prve korake v svoji karieri je naredil v očetovi pekarni, zato Paul dobro ve, kako pomembno se je učiti od strokovnjaka. V seriji nas bo Paul naučil pripraviti vse vrste testa in tehnik pri sladicah, od tega, kako narediti hrustljavo skorjico za pito do tega, kako v pari skuhati najrahlejši kolaček.

Paul v svojo kuhinjo povabi vrsto mednarodnih zvezdnikov, med njimi

Omarja Allibhoya (Španija), Peggy Porchen (Nemčija), Tonio Buxton (Ciper) Rachel Allen (Irska), Andrewa Wonga (Kitajska), predstavnika slavne pekarne Outsider Tart (Amerika), Levija Rootsa (Jamajka), Merle Moustafa (Turčija) in Manju Mali (Indija).

Poleg mojstra za slaščice iz Nemčije, Falka Burketta, bodo pri Paulu gostovali

z Michelinovimi zvezdicami nagrajeni kuharski mojstri Glyn Purnell, Nigel Haworth in Tom Kerridge. 

 

 

 


FOX Slovenija FoxLife Slovenija FoxCrime Slovenija 24Kitchen Slovenija National Geographic Slovenija